Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Fényképezőgépek - Tesztek - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

Panasonic DMC-LS1 gépteszt
2006. február 16. 07:47, csütörtök - SG.hu

A Panasonic februárban bemutatott alsó kategóriás 4 megapixeles kompakt gépét vettem nagyító alá, amiben már képstabilizáló rendszert is találunk, amit a cég amolyan "tréfás, kicsit sem túlzó" TV reklámokkal hirdet. Mit mondjak, engem túlzottan nem győzött meg, de legalább nem annyira tragikus a helyzet, mint számítottam.

Tovább a teljes cikkhez »
Nikon Coolpix 7900 gépteszt
2006. február 16. 07:45, csütörtök - SG.hu

A Nikon februárban bejelentett 7,1 megapixeles kompakt fényképezőgépe első látásra kellemes élményt nyújtott. Később azonban meg kellett állapítanom, hogy amennyiben Nikon márkájú digitális fényképezőgépet szeretnénk vásárolni, 100 000 Ft alatt nem találunk olyat, amin nemhogy manuális, de még csak félautomata programmódot találnánk.

Tovább a teljes cikkhez »
Canon PowerShot S2 IS gépteszt
2006. február 16. 07:30, csütörtök - SG.hu

Akinek volt már a kezében S1 IS, annak egyből feltűnik, hogy az új gép méreteiben nem követi a mostanában annyira divatos kicsinyítési mániát. Bizony az S2 valamivel nagyobb lett az S1-nél (113x78x76 mm), és számomra furcsa, hogy a Canon pont egy olyan szegmensben hagyja figyelmen kívül a divatot, ahol sokkal többet számít a méret, és egy olyan szegmensben tartja szem előtt, ahol aztán pont nem olyan fontos.

Tovább a teljes cikkhez »
Canon PowerShot A410 gépteszt
2006. február 16. 07:25, csütörtök - SG.hu

Jó ideig a Canon Powershot A400 volt talán a legolcsóbb kompakt a nagy gyártók termékei közül. 3,2 megapixel, 2x-es optikai zoom, szép képminőség. Külsőleg sajnos erősen az árkategóriáját képviselte (értsd: olcsó kinézete volt). Az A410 icipicit fejlődött megjelenésben, de a legfontosabb változás az optika terén történt: f2,8-as fényerejű, 3,2x zoomos, 1,5 cm-es legkisebb tárgytávolságú objektívet kapott.

Tovább a teljes cikkhez »
Panasonic DMC-FZ30 gépteszt
2006. február 16. 07:20, csütörtök - SG.hu

Az FZ30 érkezését nagy izgalommal várta a fotós társadalom, mivel a közölt adatok alapján úgy tűnt: megszületett az eddigi legjobb "bridge" kategóriás digitális fényképezőgép. Vajon eljött a trónfosztás ideje?

Tovább a teljes cikkhez »
Canon IXUS i Zoom gépteszt
2006. február 16. 07:10, csütörtök - SG.hu

Újabb ékszerdoboz a műtőasztalon, ezúttal a Canon tálalásában. Mi tagadás, az 5 megapixeles ultra-kompakt fényképezőgép a küllemét és a méreteit tekintve leginkább a női nemnek lesz kedvére, de a négyféle választható szín közül a férfiak is találhatnak maguknak tetsző példányt.

Tovább a teljes cikkhez »
Panasonic DMC-FX9 gépteszt
2006. február 16. 07:07, csütörtök - SG.hu

Újabb ultra-kompakt fényképezőgép került hozzám tesztelésre a Panasonic FX9 személyében. Én alanyi jogon juttatnék el mindenkinek egy ilyen gépet, hiszen a remek képminőség, az ízléses design és a gép sokrétű funkciói egy igen hasznos és szórakoztató útitársat takarnak mindenki számára - legyen akár profi fotós vagy hétvégi kattintgató az illető!

Tovább a teljes cikkhez »
vissza
1 2 3 4 5 6 7 8 10
tovább

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle