Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

Irodai multifunkciós a Canontól - Pixma MX7600

2008. február 14. 22:35, csütörtök - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon új PIXMA irodai multifunkciós berendezése forradalmasítja az irodai és otthoni nyomtatást.

A Canon a PIXMA MX7600 bejelentésével forradalmasítja az otthoni-, valamint a kis- és közepes méretű irodák számára kifejlesztett nyomtatókat, mivel ez az első olyan multifunkciós tintasugaras nyomtató, amely az új PgR (pigmentreakciós) technológiát használja. A PgR technológiának köszönhetően a Canon PIXMA MX7600 kiváló minőségben nyomtat normál papírra, így lézernyomtatókhoz méltó szöveget, éles, eleven grafikákat és kiváló fényképeket eredményez, professzionális külsőt kölcsönözve ezzel a legfontosabb nyomatoknak.

A Canon PIXMA MX7600 még változatosabb lehetőségeket biztosít a felhasználóknak, mivel egyetlen eszközzel elvégezhetik mindennapos nyomtatási feladataikat, és lézernyomtatókkal vetekedő minőségű marketinganyagokat készíthetnek. A kiváló minőségű dokumentumnyomtatás és fotólabor minőségű fényképnyomtatás mellett a Canon PIXMA MX7600 nagysebességű másolásra, lapolvasásra és faxolásra is használható.

 „A Canon PIXMA MX7600 bemutatásával a Canon egy forradalmian új és egyben rendkívül versenyképes terméket vezet be a piacra" - mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. „A kiemelkedő nyomtatási minőséggel dolgozó multifunkciós csúcsmodell új lehetőségeket kínál az otthoni és kisméretű irodák tintasugaras nyomtatási feladatainak területén. A Canon PIXMA MX7600 segítségével a felhasználók egyetlen univerzális egységgel elvégezhetik az összes nyomtatási feladatot és több lehetőség közül választhatnak a fényképek és prezentációk nyomtatása során" - tette hozzá Jensen.

PgR - a tintasugaras nyomtatás forradalmasítója

A Canon egyedülálló pigmentreakciós (PgR) technológiájával a fontos szövegek, grafikák és fényképek normál papírra is nyomtathatók, mivel nem áll fenn annak a veszélye, hogy a nyomat átüt, feltekeredik a papír, hogy elkenődik vagy lekopik a tinta, esetleg a képek nedvesség hatására elmosódnak. A PgR segítségével a kevés színes nyomtatást végző kisvállalatok és munkacsoportok jelentős megtakarítást érhetnek el, mivel minden nyomtatási feladatot, valamint másolást, lapolvasást és faxolást egyetlen géppel végezhetnek el. Emellett kiváló minőségben nyomtathatnak az olcsóbb, hagyományos papírra.

A PgR színtelen tintával vonja be a papírt, mielőtt az a nyomtatófejhez ér. A Canon Lucia pigment festékei a színtelen tintához tapadnak, ezáltal teltebbek és tisztábbak a színek, és a tinta jobban rögzül. A feltekeredést, elmosódást és átütést - amely régebben a színes tintasugaras nyomtatáshoz kapcsolódott - gyakorlatilag teljesen megszünteti a tinták kémiai összekapcsolódása. Az eljárás kontrasztos nyomtatást eredményez, amely a nedvességtől és a szövegkiemelő használatától sem mosódik el.

A Canon PIXMA MX7600 a PIXMA Pro9500 által is használt PGI-9 (C, M, Y és PBk) Lucia[2] festékpatronokat használja, emellett két speciális, csak erre a modellre jellemző tintát is alkalmaz: a PGI-9 színtelen tintát a papír előzetes bevonásához, és a PGI-7BK hosszú élettartamú fekete tintát a dokumentumok nyomtatásához. A hagyományos pigment tintákkal szemben a Lucia tinták jobb színsűrűséget, jobb képstabilitást és tartósságot biztosítanak.

Hatékony tintasugaras nyomtatás

A Canon PIXMA MX7600 a tökéletes irodai többfunkciós tintasugaras eszköz, mivel sokoldalú, gyors és alacsony a válaszideje. A gyorsindítással² a bekapcsolás után körülbelül 5 másodperc múlva már használható, és pillanatokon belül elkezd nyomtatni, másolni, beolvasni vagy faxolni. A gyorsnyomtatást (fekete-fehér esetében 28 oldal/perc, színes esetében 23 oldal/perc) és gyorsmásolást (fekete-fehér esetében 28 példány/perc, színes esetében 23 példány/perc) két papíradagoló segíti, amely minimalizálja a papír betöltéséhez és cseréjéhez szükséges időt. Kétoldalas nyomtatásra, másolásra és beolvasásra is használható. A Canon PIXMA MX7600 Ethernet hálózatba kapcsolható, amely így lehetővé teszi a távoli nyomtatást és beolvasást a hálózat bármely számítógépéről. A 33,6 kb/mp Super G3 faxmodem minimálisra csökkenti a várakozási időt és az adatátvitel költségét.

Kiemelkedő minőség

A Canon PIXMA MX7600 minden funkciója kiváló. A nyomtatáskor a FINE nyomtatófejek finom színátmeneteket eredményeznek, és kiváló minőségű dokumentumokat nyomtatnak másodpercek alatt. A Canon másolás területén szerzett szakértelmét tükrözi a kettős színskála-feldolgozási technológia, amely teljesen hűen adja vissza a színeket, függetlenül attól, hogy dokumentumokat vagy fényképeket másol.

A Canon PIXMA MX7600 nem csak az egyik legjobb irodai multifunkciós gép, de a PIXMA termékcsalád hagyományaihoz hűen minden igényt kielégítő fényképkezelő is. A Canon papírok többségével, például a Canon fotópapírokkal kompatibilis Canon PIXMA MX7600 fotólabor minőségű, szegély nélküli fényképeket nyomtat 43 másodperc alatt. Az Auto Image Fix funkció a kép gyengébb részeinek minőségét javítja, például arcfelismeréssel és jelenetelemzéssel optimalizálja az arcok árnyalatát, világosságát és a színtompítást, valamint korrigálja a túl- vagy alulexponálást. A fényképek közvetlenül a nyomtatóra küldhetők a fényképezőgépekből vagy hasonló eszközökről akár a PictBridge technológiával, akár a Canon PIXMA MX7600 (a legtöbb típussal kompatibilis) memóriakártya-csatlakozóján keresztül.

PIXMA kiválóság

A PIXMA multifunkciós készülékek családjának új tagja a Canon PIXMA MX7600 egyszerre biztosít egyedülálló Canon képminőséget és lenyűgöző funkcionalitást. A jó minőséget és hatékonyságot igénylő kis- és középvállalkozások, illetve részlegek számára készült Canon PIXMA MX7600 a PIXMA vadonatúj PgR technológiáját használja, amely a Canon FINE nyomtatófejek, Lucia tinták és az eredeti Canon papírok együttes használatával első osztályú nyomtatási minőséget eredményez.

A Canon PIXMA MX7600 technikai jellemzői:

• A forradalmian új pigment reakciós (PgR) technológia, amelynek köszönhetően a hagyományos papírra nyomtatott grafikák, dokumentumok és fényképek is kiváló minőségűek
• Nagysebességű, kétoldalas nyomtatásra alkalmas 35 lapos automatikus dokumentumadagoló a lapolvasáshoz és másoláshoz
• Automatikus kétoldalas nyomtatás és másolás alapvető szolgáltatásként
• Gyorsindítás – a gép kb. 5 másodperccel a bekapcsolás után már készen áll
• Gyors nyomtatás: akár 28 oldal/perc (fekete-fehér), illetve 23 oldal/perc (színes) sebességű dokumentumnyomtatás, egy 10x15 cm méretű, szegély nélküli fénykép pedig 43 másodperc alatt készül el fotólabor minőségben, Standard módban
• Gyors másolás: akár 28 oldal/perc (fekete-fehér), illetve 23 oldal/perc (színes) sebességben
• Ethernet-csatlakozás
• Super G3 nagysebességű fax 8 hívószámmal, 100 kódolt hívószámmal, 107 csoporthívással és 250 bejövő oldal tárolására képes kapacitással
• Fotólabor minőségű fényképnyomtatás a FINE nyomtatófejjel, amely 2 pikoliteres tintacseppekkel dolgozik, és akár 4800x1200 dpi  felbontásra is képes
• Auto Image Fix szolgáltatás az optimális fényképkorrekcióért

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle