Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

Alien Skin Eye Candy 5: Nature plugin

2007. augusztus 06. 20:39, hétfő - Pi Tóth István - FotoMarket
Fotózásról A-Z-ig » Photoshop pluginek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Előző cikkünkben az Alien Skin cég Eye Candy 5 plugin családot kezdtük el bemutatni. Akkor a Textures szűrőket mutattuk be, melyekkel nagyon jó mintákat készíthetünk és felhasználhatjuk akár hobbi, akár komolyabb munkához is.

Most az Eye Candy 5 Nature csomagban található 10 szűrőt mutatjuk be. Mindegyik valamely természeti jelenséget varázsolja a képünkre, így megspórolhatjuk, hogy a hidegbe dideregjünk, vagy felgyújtsuk a konyhát, esetleg éveket várjunk, amíg megrozsdásodik a tárgy.

Lássuk is milyen szűrőket találhatunk az Eye Candy 5 Nature csomagban!

Corona (Napsugár)
E filter funkciója elsősorban az, hogy a kijelölt terület köré korona hatást, vagy más szóval halót, napsugárt tegyünk. Olyat, mint amit napfogyatkozáskor láthatunk. Úgy működik, hogy a kijelölt terület köré ragyogást generál. Viszont a Photoshopban megszokottal ellentétben sokkal bővebb lehetőségeink vannak. Ha még kezdők vagyunk, akkor az előre beállított értékek széles tárházából válogathatunk úgy mint napkitörés, korona, elektromosság, villám, vulkán, víz, neon, floreszkálás, stb... A kezelése nem bonyolult, és ha megistmertük, fantasztikus hatásokat érhetünk el.

 

 

Drip (elfolyás)
Egyik kedvenc funkcióm. A kijelölt területen levő grafika, ami lehet akár betű is, olyan lesz, mintha elfolyna. Választhatunk, hogy csak olyan legyen, mintha a festék nem száradt volna meg és csöpögne, vagy pedig mintha a műanyag megolvadna és az folyna le. Nagyon jól használható számtalan helyen. Akár valódi olvadást szeretnénk szimulálni, akár a Terminátor új részét forgatjuk, de pl. falfirkát lehet utólag a képre felhelyezni. Vagy ha sötétvörössel felírunk egy szöveget a falra, majd azt folyatjuk el, akkor remekül felhasználhatjuk horrorfilmbe.

 

 

Fire (tűz)
Már-már klasszikusnak számító szűrő, mely nagyon népszerű. Ennek segítségével bármit felgyújthatunk. Mármint a képen. Jól szabályozható és könnyedén kezelhető. A tűz minden esetben a kijelölés alapján működik, így ha egy kép belsejében szeretnénk valamit meggyújtani, akkor érdemes egy mási réteget készíteni és a tűz vonalát azon megrajzolni.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle