Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Hálózati környezetben is használható - Canon MF5770

2007. július 02. 19:54, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az otthoni és kisvállalati irodák igényeinek kielégítésére fejlesztett három multifunkciós modell nyomtatási, másolási és lapolvasási jellemzői azonosak az MF5770 beépített fax-egységgel is rendelkezik és már alapkiépítettségben is használható hálózati környezetben.

Nagysebességű nyomtatás

A 20 lap/perces sebességre képes MF5770 professzionális minőségben nyomtat. A Canon Smart Compression Architecture technológiája már a PC-n tömöríti a nyomtatási adatokat, így azok feldolgozási ideje rövidebb, átvitele pedig gyorsabb lesz. A hagyományos fűtőhengerek helyett használt On-Demand fixálás sokkal gyorsabb felmelegedést és alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé. Az 1200 dpi-s felbontással a készülékek nyomtatási minősége ideális akár szöveg, akár grafikák megjelentéséhez használják.

Nagykapacitású digitális másolás

Az MF5770 a digitális másolók valamennyi előnyével rendelkeznek. Az elektronikus sorba-rendezés lehetővé teszi, hogy a felhasználók a beolvasáskor több oldalt is a memóriában tároljanak, így a korábbinál több másolat készíthető helyes oldal-sorrendben. Két eredeti oldalt átmásolhatunk egyetlen papírlapra, de egy példányt csak egyszer kell beolvasni a memóriába akkor is, ha sokszorosítani akarjuk. A másolás nemcsak A4-es méretű dokumentumokkal működik: a különféle méretű könyvek, újságok és fényképek is elhelyezhetők az üveglapon a jó minőségű másolatok készítéséhez. Mindhárom multifunkciós eszköz 50 lapos automatikus lapadagolóval rendelkezik, így a terjedelmes alap-dokumentumokat sem kell több részletben másolni. A másolási feladatokra fordítandó időt tovább csökkenti a nagykapacitású 250 lapos papírtálca.

Canon MF5770

 

Tökéletes beolvasási minőség

Az 1200 x 2400 dpi-s optikai felbontás és a kiemelkedő érzékenységű CCD-érzékelő használata másoló-üzemmódban a három új modell nagyfelbontású képet nyújt, és még a nem közvetlenül az üvegre simuló dokumentumok is hibátlan minőségű beolvasása is biztosított. A 48/24 bites színmélységnek köszönhetően több szín reprodukálható és a színhűség is növekszik. A dokumentumokat közvetlenül PDF formátumba is beolvashatjuk a mellékelt szoftver segítségével - a PDF dokumentum ezután azonnal kereshető kulcsszavakra. A mellékelt ScanGear MFX.X program a felhasználónak szabad kezet biztosít a lapolvasó használatához - egyszerű beállítást kínálva a legtöbb dokumentumfajtához, miközben a speciális beállítási lehetőségekkel lehetővé teszi a képek finomhangolását a különféle színkezelési módokkal.

Nomál-papíros fax

Az MF5770 normál-papíros faxként is használható. A Super G3-as, 33,6 Kbps sebességű modemmel oldalanként 3 másodperces küldési/fogadási idővel számolhatunk, de több fax is fogadható egyszerre, a vonal foglalása nélkül - a fax memóriája ugyanis 256 oldal tárolására alkalmas. Az Ultra High Quality képkezelési technológia 256 szürkeárnyalattal dolgozik a képeket és diagramokat is tartalmazó faxok hibátlan visszaadásához. A PC-s faxolással számítógépünkről közvetlenül, nyomtató használata nélkül továbbíthatjuk a dokumentumot, így az inkább nyomtatott oldalra, mint faxra fog hasonlítani.

Hálózati kapcsolat

Az MF5770 számítógépes hálózatra is köthető, és már eleve ilyen szoftverekkel szállítják a telepítés megkönnyítésére. A hálózati csatlakozással a felhasználók a hálózatra kötött valamennyi számítógépről nyomtathatnak és faxolhatnak, az MF5770 esetében pedig a beépített webszerver segítségével a rendszergazdák és a felhasználók is ellenőrizhetik az eszköz állapotát anélkül, hogy otthagynák számítógépüket.

Minden egyben

A multifunkciós eszközök egyetlen lépésben könnyen és egyszerűen telepíthetők. Négy különálló szolgáltatás egyetlen egységben történő összefogásával az MF5770 esetében hely és beszerzési költség is megtakarító. Az eszközök üzemeltetése rendkívül egyszerű a "mindent egyben" festékkazettának köszönhetően: mivel minden fontos egységet egy kazettába építve kapunk, a eszközök a csere után gyakorlatilag az új készülék által nyújtott minőséget biztosítják.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle