Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Hálózati környezetben is használható - Canon MF5770

2007. július 02. 19:54, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az otthoni és kisvállalati irodák igényeinek kielégítésére fejlesztett három multifunkciós modell nyomtatási, másolási és lapolvasási jellemzői azonosak az MF5770 beépített fax-egységgel is rendelkezik és már alapkiépítettségben is használható hálózati környezetben.

Nagysebességű nyomtatás

A 20 lap/perces sebességre képes MF5770 professzionális minőségben nyomtat. A Canon Smart Compression Architecture technológiája már a PC-n tömöríti a nyomtatási adatokat, így azok feldolgozási ideje rövidebb, átvitele pedig gyorsabb lesz. A hagyományos fűtőhengerek helyett használt On-Demand fixálás sokkal gyorsabb felmelegedést és alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé. Az 1200 dpi-s felbontással a készülékek nyomtatási minősége ideális akár szöveg, akár grafikák megjelentéséhez használják.

Nagykapacitású digitális másolás

Az MF5770 a digitális másolók valamennyi előnyével rendelkeznek. Az elektronikus sorba-rendezés lehetővé teszi, hogy a felhasználók a beolvasáskor több oldalt is a memóriában tároljanak, így a korábbinál több másolat készíthető helyes oldal-sorrendben. Két eredeti oldalt átmásolhatunk egyetlen papírlapra, de egy példányt csak egyszer kell beolvasni a memóriába akkor is, ha sokszorosítani akarjuk. A másolás nemcsak A4-es méretű dokumentumokkal működik: a különféle méretű könyvek, újságok és fényképek is elhelyezhetők az üveglapon a jó minőségű másolatok készítéséhez. Mindhárom multifunkciós eszköz 50 lapos automatikus lapadagolóval rendelkezik, így a terjedelmes alap-dokumentumokat sem kell több részletben másolni. A másolási feladatokra fordítandó időt tovább csökkenti a nagykapacitású 250 lapos papírtálca.

Canon MF5770

 

Tökéletes beolvasási minőség

Az 1200 x 2400 dpi-s optikai felbontás és a kiemelkedő érzékenységű CCD-érzékelő használata másoló-üzemmódban a három új modell nagyfelbontású képet nyújt, és még a nem közvetlenül az üvegre simuló dokumentumok is hibátlan minőségű beolvasása is biztosított. A 48/24 bites színmélységnek köszönhetően több szín reprodukálható és a színhűség is növekszik. A dokumentumokat közvetlenül PDF formátumba is beolvashatjuk a mellékelt szoftver segítségével - a PDF dokumentum ezután azonnal kereshető kulcsszavakra. A mellékelt ScanGear MFX.X program a felhasználónak szabad kezet biztosít a lapolvasó használatához - egyszerű beállítást kínálva a legtöbb dokumentumfajtához, miközben a speciális beállítási lehetőségekkel lehetővé teszi a képek finomhangolását a különféle színkezelési módokkal.

Nomál-papíros fax

Az MF5770 normál-papíros faxként is használható. A Super G3-as, 33,6 Kbps sebességű modemmel oldalanként 3 másodperces küldési/fogadási idővel számolhatunk, de több fax is fogadható egyszerre, a vonal foglalása nélkül - a fax memóriája ugyanis 256 oldal tárolására alkalmas. Az Ultra High Quality képkezelési technológia 256 szürkeárnyalattal dolgozik a képeket és diagramokat is tartalmazó faxok hibátlan visszaadásához. A PC-s faxolással számítógépünkről közvetlenül, nyomtató használata nélkül továbbíthatjuk a dokumentumot, így az inkább nyomtatott oldalra, mint faxra fog hasonlítani.

Hálózati kapcsolat

Az MF5770 számítógépes hálózatra is köthető, és már eleve ilyen szoftverekkel szállítják a telepítés megkönnyítésére. A hálózati csatlakozással a felhasználók a hálózatra kötött valamennyi számítógépről nyomtathatnak és faxolhatnak, az MF5770 esetében pedig a beépített webszerver segítségével a rendszergazdák és a felhasználók is ellenőrizhetik az eszköz állapotát anélkül, hogy otthagynák számítógépüket.

Minden egyben

A multifunkciós eszközök egyetlen lépésben könnyen és egyszerűen telepíthetők. Négy különálló szolgáltatás egyetlen egységben történő összefogásával az MF5770 esetében hely és beszerzési költség is megtakarító. Az eszközök üzemeltetése rendkívül egyszerű a "mindent egyben" festékkazettának köszönhetően: mivel minden fontos egységet egy kazettába építve kapunk, a eszközök a csere után gyakorlatilag az új készülék által nyújtott minőséget biztosítják.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle