Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Helytakarékos lapolvasó - Canon Lide 600F

2007. április 17. 09:42, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Szkennerek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

LiDE formatervezés

A stílusosan vékony és kompakt formájú LiDE 600F rugalmas működést biztosít, mivel saját beépített talpa van és lehetővé teszi a függőleges használatot, így helyet takarít meg az asztalon. A LiDE 600F egyedi harmadik funkciója azt jelenti, hogy a fedél 180 fokra is kinyitható a dupla felfüggesztés segítségével. A 600F kettős felfüggesztése lehetővé teszi a túlméretes vagy vastag dokumentumok beolvasását.

 

Canon LiDE 600F

 

Nagyobb felbontás

A Canon tovább folytatja a határok kitolását a lapolvasók piacán, így a CanoScan LiDE 600F lett az első olyan CIS szkenner, amely 4800 x 9600 dpi optikai felbontású és 48-bites színmélységű. A nagyobb színmélység a színek még hűebb visszaadását segíti, míg a nagyobb felbontás akkor igazán előnyös, ha lapolvasás közben nagyítjuk is az eredeti dokumentumot.

Energiaellátás USB-ről

A LiDE 600F USB kábelen keresztül kapja energiaellátását, így nincs szükség egyéb kábelekre és tápegységre, és sokkal kényelmesebben használhatók például laptoppal is.
Mindkét eszköz nagysebességű USB kapcsolat segítségével csatlakozik a számítógéphez.

Képkorrekciók

A CanoScan LiDE 600F beépített filmadapterrel (FAU) rendelkezik a 35 mm-es filmek kiváló minőségű beolvasására, sőt, FARE level 3 korrekcióval eltávolítja a képről a por és karcok nyomait.
Az eszköz ismeri a QARE level 3 korrekciós technológiát is, amely a por és karcok nyomainak eltávolítása mellett a kifakult színeket is visszaállítja fotók esetén. Ez és a FARE technológia együtt sok retusálással töltött órát takarít meg a felhasználó számára, és akár kezdők is könnyedén használhatják.

EZ nyomógombok

Az EZ gombokhoz rendelt funkciók könnyen programozhatók, így a leggyakrabban használt szkenner funkciók egy gombnyomással elérhetők lesznek. A LiDE 600F-nek 7 ilyen nyomógombja van.

 

Canon LiDE 600F

 

Szkennelés közvetlenül PDF fájlba

A LiDE 600F támogatja a közvetlen szkennelést PDF fájlba, így felgyorsítva a munkát. Az eredeti dokumentumot a szkenner automatikusan fordítja át PDF formátumba, külön program használata nélkül. Már korábban szkennelt dokumentumokból is készíthető PDF, esetenként újonnan beolvasott oldalak beszúrásával. Az automatikus karakterfelismerő szoftver (OCR) segítségével a szövegek karakteres formában jelennekmeg a PDF fájlban, így később átszerkeszthetők és kereshetők. Az EZ gombok használatával egy gombnyomásra létrehozhatók többoldalas PDF dokumentumok, bármilyen egyéb program használata nélkül.

Teljes szoftvercsomag

Az eszköz mellé a Canon teljes szoftvercsomagot mellékel, amelyben többek között megtalálható: a ScanSoft OmniPage SE, az ArcSoft PhotoStudio és a NewSoft Presto! PageManager. A szoftverek mellett az új CanoScan Toolbox V5.0 és a ScanGear V12.0 meghajtó is a CD-n található.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle