Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Brother - 3 év regisztráción alapuló gar...
2014. július 15. 21:10, kedd - brother.hu

A Brother minden termékéhez INGYENESEN kibővíti a garanciát, a weboldalon megtett regisztrációt követően.

Kettős színrendszer-feldolgozási technológia - Canon MP160

2006. december 22. 22:14, péntek - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Fejlett másolás

A fényképek és dokumentumok másolásánál az új berendezések a "Kettős színrendszer-feldolgozási technológia" alkalmazásával hűen adják vissza az eredeti színeket a másolatokon. A gradáció a legszínesebb képen is elfogadható lesz, mert kétféle színfeldolgozási módszert használ a másoló: a saját nyomtatható színskálájába eső színeket pontosan adja vissza, míg az ezen kívül esőket a lehető legjobban közelíti a skála színeivel.

 

A másolási sebesség minden modell esetén nagy: a PIXMA MP160 22 fekete-fehér és 17 színes másolatot is képes előállítani percenként, míg a lapolvasás felbontása 600x1200 dpi.

Kiemelkedő lapolvasás

A Canon saját lapolvasó technológiáját alkalmazza e modellben is, minőségi beolvasást biztosítva 600×1200 dpi felbontással. Az optimális eredmény elérése érdekében akár több területet is kijelölhetünk beolvasásra különböző beállításokkal is. Képjavító eljárások sora kapott helyet a modellben, beleértve a fakó képek javítását, a por- és karceltávolítást, a szemcsézettség megszűntetését, az élesítést és a rácseltávolítást, amivel kiküszöbölhető a moiré-hatás.
A MultiScan funkció időt takarít meg azáltal, hogy egy menetben akár 10 fotó beolvasását és egyedi állományokba mentését is elvégzi, automatikusan egyenesre állítva az esetleg ferdén behelyezett képeket. Szintén elősegíti a munkát a közvetlenül PDF (Portable Document Format) formátumba történő beolvasás funkció, mely külön telepített konverziós szoftver nélkül elvégzi az eredetik átalakítását. A továbbfejlesztett MP Navigator segítségével könnyen rendezhetők és kész PDF állományokhoz csatolhatók oldalaink. Az OCR (optikai karakterfelismerés) bevetésével a dokumentum tartalma szövegesen is beágyazásra kerül a PDF állományba, megkönnyítve a későbbi keresést.

Kiemelkedő, labor-minőségű nyomtatás nagy sebességgel

A FINE technológia alkalmazásával, 4800x1200 dpi felbontással, 2 pikoliteres cseppeket előállító mikrofúvókákkal a kivételes minőségű nyomatok előállítása másodpercek alatt történik. A PIXMA MP160 alig 52 másodperc alatt készít el egy szegélynélküli 10x15 cm-es képet. A hasonlóan meggyőző szöveges dokumentum-nyomtatási sebességek nagyon előnyössé teszik a PIXMA sorozat tagjainak használatát.Minőségi szoftverek

A PIXMA MP160 multifunkciós készüléket értékes szoftverkészlettel szállítják:
-MP Navigator 3.0 – abban segít, hogy a felhasználó azonnal optimális eredményt érjen el minimális időráfordítással. Egyszerűen csak ki kell választanunk a kívánt folyamatot és a kimenetet. A 3.0 verzió még többet tud, mint a korábbi változatok, és egérkattintással elérhetővé teszi a leggyakoribb feladatokat. Az újratervezett felhasználói felület egyszerűen, de intuitívan használható az egyes funkciók elérésére.
- Easy-PhotoPrint – lehetővé teszi a képek kinyomtatását három egyszerű lépésben, különböző opciókkal segít (pl. a média kiválasztása, skálázás, fotó-effektusok).
- Easy-WebPrint (csak Windowshoz) – az Explorer eszközsorába költözik be, és leegyszerűsíti a weboldalak nyomtatását.
- ScanSoft OmniPage SE – erőteljes optikai karakterfelismerő alkalmazás, amely beolvassa, majd átalakítja dokumentumot, így a szövegszerkesztő programmal szerkeszthetővé válik. Időt takarít meg és növeli a termelékenységet a PDF oldalak és papírhalmok szöveges dokumentumokká és táblázattá alakításával.
- Arcsoft Photo Studio – a képszerkesztő program automatikus szín- és tónuskiemeléssel, többszörözéssel, animált 3D szövegekkel és több mint 40 speciális hatással segíti a felhasználó munkáját.

Közvetlen nyomtatás

Minden PIXMA modell együttműködik a PictBridge-kompatibilis fényképezőgépekkel.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle