Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngen...
2014. június 19. 20:42, csütörtök - Syngenta Nemzetközi Fotópályázata

Újból meghirdette nemzetközi fotópályázatát a Syngenta, amelyre hazánkból is várják professzionális és amatőr fotósok jelentkezését.

Kettős színrendszer-feldolgozási technológia - Canon MP160

2006. december 22. 22:14, péntek - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Fejlett másolás

A fényképek és dokumentumok másolásánál az új berendezések a "Kettős színrendszer-feldolgozási technológia" alkalmazásával hűen adják vissza az eredeti színeket a másolatokon. A gradáció a legszínesebb képen is elfogadható lesz, mert kétféle színfeldolgozási módszert használ a másoló: a saját nyomtatható színskálájába eső színeket pontosan adja vissza, míg az ezen kívül esőket a lehető legjobban közelíti a skála színeivel.

 

A másolási sebesség minden modell esetén nagy: a PIXMA MP160 22 fekete-fehér és 17 színes másolatot is képes előállítani percenként, míg a lapolvasás felbontása 600x1200 dpi.

Kiemelkedő lapolvasás

A Canon saját lapolvasó technológiáját alkalmazza e modellben is, minőségi beolvasást biztosítva 600×1200 dpi felbontással. Az optimális eredmény elérése érdekében akár több területet is kijelölhetünk beolvasásra különböző beállításokkal is. Képjavító eljárások sora kapott helyet a modellben, beleértve a fakó képek javítását, a por- és karceltávolítást, a szemcsézettség megszűntetését, az élesítést és a rácseltávolítást, amivel kiküszöbölhető a moiré-hatás.
A MultiScan funkció időt takarít meg azáltal, hogy egy menetben akár 10 fotó beolvasását és egyedi állományokba mentését is elvégzi, automatikusan egyenesre állítva az esetleg ferdén behelyezett képeket. Szintén elősegíti a munkát a közvetlenül PDF (Portable Document Format) formátumba történő beolvasás funkció, mely külön telepített konverziós szoftver nélkül elvégzi az eredetik átalakítását. A továbbfejlesztett MP Navigator segítségével könnyen rendezhetők és kész PDF állományokhoz csatolhatók oldalaink. Az OCR (optikai karakterfelismerés) bevetésével a dokumentum tartalma szövegesen is beágyazásra kerül a PDF állományba, megkönnyítve a későbbi keresést.

Kiemelkedő, labor-minőségű nyomtatás nagy sebességgel

A FINE technológia alkalmazásával, 4800x1200 dpi felbontással, 2 pikoliteres cseppeket előállító mikrofúvókákkal a kivételes minőségű nyomatok előállítása másodpercek alatt történik. A PIXMA MP160 alig 52 másodperc alatt készít el egy szegélynélküli 10x15 cm-es képet. A hasonlóan meggyőző szöveges dokumentum-nyomtatási sebességek nagyon előnyössé teszik a PIXMA sorozat tagjainak használatát.Minőségi szoftverek

A PIXMA MP160 multifunkciós készüléket értékes szoftverkészlettel szállítják:
-MP Navigator 3.0 – abban segít, hogy a felhasználó azonnal optimális eredményt érjen el minimális időráfordítással. Egyszerűen csak ki kell választanunk a kívánt folyamatot és a kimenetet. A 3.0 verzió még többet tud, mint a korábbi változatok, és egérkattintással elérhetővé teszi a leggyakoribb feladatokat. Az újratervezett felhasználói felület egyszerűen, de intuitívan használható az egyes funkciók elérésére.
- Easy-PhotoPrint – lehetővé teszi a képek kinyomtatását három egyszerű lépésben, különböző opciókkal segít (pl. a média kiválasztása, skálázás, fotó-effektusok).
- Easy-WebPrint (csak Windowshoz) – az Explorer eszközsorába költözik be, és leegyszerűsíti a weboldalak nyomtatását.
- ScanSoft OmniPage SE – erőteljes optikai karakterfelismerő alkalmazás, amely beolvassa, majd átalakítja dokumentumot, így a szövegszerkesztő programmal szerkeszthetővé válik. Időt takarít meg és növeli a termelékenységet a PDF oldalak és papírhalmok szöveges dokumentumokká és táblázattá alakításával.
- Arcsoft Photo Studio – a képszerkesztő program automatikus szín- és tónuskiemeléssel, többszörözéssel, animált 3D szövegekkel és több mint 40 speciális hatással segíti a felhasználó munkáját.

Közvetlen nyomtatás

Minden PIXMA modell együttműködik a PictBridge-kompatibilis fényképezőgépekkel.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle