Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. Hosszú élettartamú fotók - Canon iP1700

2006. december 20. 21:31, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A PIXMA iP1700 árkategóriájában kimagaslóan magas, 4800 ×1200 dpi felbontással rendelkező, kategóriaelső 2 pikoliteres cseppmérettel dolgozó nyomtató. Az igényes megjelenést az élenjáró FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófej-technológia előnyeivel ötvöző PIXMA márkanév már eddig is széleskörű elismerést vívott ki a felhasználók körében. A PIXMA iP1700-as modell 55 másodperc alatt képes egy fotólabor-minőségű, szegélynélküli fotó előállítására. A hosszú élettartamú, fakulás-álló nyomatok elérése érdekében a PIXMA iP1700 a ChromaLife100 rendszerrel dolgozik.FINE: a sebesség és a minőség garanciája

A/4-es méretű hordozó esetén is képes a PIXMA iP1700 szegélymentes nyomatokat produkálni. A fejlett technológia fotónyomtatáskor is labor-minőségben teljesít a másodpercenként milliónyi mikroszkopikus méretű tintacsepp rendkívül egyenletes és pontos célba juttatásával.

Kompakt kialakítás

Az új FINE kazetták keresztmetszete jelentősen csökkent az előző generációs modellekben használtakhoz képest, kikövezve ezzel az új belépő szintű modellek kifejlesztéséhez vezető utat: a PIXMA iP1700 négy tintapatronnal működő nyomtató, amely a CL-41 és PG-40 FINE kazettákat használja. A plusz fekete pigment-tintás kazetta alkalmazásával a nyomtató a fekete-fehér dokumentum-nyomtatás minőségét fokozza, a nagyobb kontraszthatás eléréséért.

A híres PIXMA formatervezés

A Canon folytatja az egyedülálló PIXMA design hagyományát. A harmadik generációs PIXMA nyomtatók alakja és megjelenése új koncepciókat tükröz. A stílusos megjelenés otthoni használatra is kifogástalan megjelenésű lakberendezési tárggyá teszi a nyomtatót, a döntött kialakítás pedig gyors és könnyű hozzáférést tesz lehetővé a nyomtató belsejéhez, ami többek között az egyszerű kazettacserét is biztosítja.

Maradandó minőség

A PIXMA iP1700 kényelmes és könnyen karbantartható FINE patron rendszert használ. A tökéletesebb színtartósság érdekében a nyomtató támogatja az új Canon ChromaLife 100 rendszert: az eredeti, vízfesték-alapú, kivételesen széles színskálát biztosító Canon tinták, és a speciálisan a FINE nyomtatófejekkel való együttműködéshez kifejlesztett fotópapírok együttesét. A tinta, a média és a fúvóka-kialakítás (az új technológiai három alapköve) olyan fotó-nyomatok előállítására képes, amelyek minőségben és sebességben is felveszik a versenyt az ezüst-nitrát előhívással. Az albumban tartott nyomatok 100, az üveg alatt megőrzöttek 30, a levegőnek kitett fotók pedig 10 évig ellenállnak a nemkívánatos fakulásnak.A média kiválasztása

A Canon a nyomtatóhardver-technológiák területén szerzett versenyelőnye az eredeti Canon fotóanyagokkal és festékekkel használható ki igazán. A cég sokféle anyagot dolgozott ki és a választék napról napra bővül. Ezek a nyomathordozók kifejezetten a FINE tintasugaras nyomtatási technológia használatához készültek. A papírok és egyéb hordozók széles formátum- és felületválasztékban (pl.: minimatricák, fényes, félfényű és matt anyagok) illetve méretben kaphatók: a hitelkártya mérettől az új 10x18 cm-es Wide méreten át, a 20x25 cm-ig és az A4-ig. Az új fényes "Everyday Use" (GP-501) fotópapír ideális a fotók gazdaságos nyomtatásához. A Photo Paper Pro (PR-101) a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő, rendkívül tartós professzionális képek első számú anyaga. Elérhető már a kétoldalas fotópapír (PP-101D 13x18 cm (5"x7") és PP-101D A4), valamint egy minőségi fotóalbum szett is (PAK-101).

Szoftverek a kreativitásért

A PIXMA iP1700 mellé a következő szoftver-csomagokat kapják a vásárlók:
Easy-PhotoPrint – lehetővé teszi képek kinyomtatását három egyszerű lépésben, és különböző opciókkal segíti például a média kiválasztását. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például a Face Sharpening (arckép élesítése: ami a nem fókuszban lévő arcokat teszi élesebbé a képen), a Red-Eye Correction (vörösszem-korrekció) és a Digital Face Smoothing (digitális arcsimítás: ami a ráncokat teszi kevésbé feltűnővé).
Easy-WebPrint (csak Windowshoz) – az Explorer eszközsorába költözik be, és megszünteti a weboldalak nyomtatásával járó vesződséget. Időt, tintát és papírt takarít meg a kimenet megfelelő skálázásával, megszüntetve azt az általános problémát, hogy nyomtatáskor gyakran lemarad a weblapok jobb vagy bal oldali széle.
PhotoRecord (csak Windowshoz)– végigvezeti a felhasználót egy személyes fotóalbum kinyomtatásához szükséges lépéssoron, illetve segítséget nyújt a Canon új, kétoldalas fotópapírjának használatához.
Easy-Print Toolbox (csak Windowshoz) – mindenkor üzemkész indítómenü a Windows Asztalon, olyan gyakran használatos alkalmazások indításához, mint a PhotoRecord és az Easy-PhotoPrint.
A PIXMA iP1700 szoftverei a Windows 98/98 Se/Me/2000 Professional SP2, SP3, SP4/XP SP1, SP2 és Macintosh OSX v10.2.8 – v10.4 rendszerekkel kompatibilisek.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle