Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Szkenner minden típusú üzleti anyaghoz - HP 8270

2006. szeptember 04. 09:57, hétfő - HP Magyarország
Termékismertetők » Szkennerek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A HP Scanjet 8270 síkágyas dokumentum-szkenner olyan tetszőleges méretű vállalatok és professzionális felhasználók számára készült, akik minden típusú üzleti anyagot szeretnének digitalizálni és feldolgozni - szöveget, fotókat és akár diákat is - egy nagy teljesítményű szkennerrel.

Gyors dokumentum-beolvasás és professzionális eredmények képek és grafikák esetén. Olvasson be egyszerűen dokumentumokat percenként akár 25 oldal sebességgel az 50 lapos automatikus lapadagolóval. A kétoldalas beolvasásra alkalmas automatikus lapadagolónak köszönhetően kétoldalas lapokat is felügyelet nélkül olvashat be. A felbontást a feladatnak megfelelően állíthatja be 150 dpi-től akár 4800 dpi-ig, mely így mindig professzionális minőségű képeket eredményez. A szkenner fedelébe épített adapterrel egyszerre akár három 35 mm-es diát vagy négy negatívot is beolvashat. A szabadalmaztatott HP technológiának köszönhetően a szkenner azonnal elindul, a beolvasott képek előnézetét pedig már négy másodpercen belül megtekintheti.

A gyorsgombokkal elindíthatja a gyakori feladatokat, ami növeli a termelékenységet. Készítsen másolatokat a gyorsgombbal, amely a beolvasott képet közvetlenül az alapértelmezett nyomtatóra küldi. Spóroljon időt a gyakori feladatokkal, például olvasson be e-mailbe vagy hozzon létre PDF dokumentumot a gyorsgombokkal. Az állítható fedél alá könyveket és vastag, háromdimenziós tárgyakat is behelyezhet. Csatlakoztassa gyorsan egy számítógéphez az USB-porton vagy egy külön rendelhető SCSI modulegység kiegészítőn keresztül (nem tartozék). A kényelmes, fekvő tájolású szkenner könnyedén elfér egy asztalon vagy polcon.

Kiváló eredményeket biztosít, és egyszerűen integrálható a már meglévő dokumentumkezelő rendszerekbe. Az ISIS és TWAIN illesztőprogramok révén azonnali kompatibilitást biztosít a nagy léptékű dokumentumkezelő rendszerekkel. A ScanSoft PaperPort szoftverrel a digitális dokumentumok könnyedén tárolhatók, rendszerezhetők és visszakereshetők. Az I.R.I.S. ReadirisTM Pro OCR szoftverrel a beolvasott dokumentumokat szerkeszthető szöveggé alakíthatja. A képeket szerkesztheti és helyreállíthatja - és biztosíthatja a színpontosságot - az Adobe Photoshop Elements szoftverrel. Kompatibilis a Kofax® VirtualReScan® rendszerrel (nem tartozék), amely már első alkalommal és minden alkalommal kiváló minőségű eredményeket biztosít.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle