Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Otthoni fotónyomtatás, könnyen és egyszerűen!

2006. május 17. 19:54, szerda -
Hírek » Aktuális termékajánlataink Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Hozza el kedvenc képét és "Home Printing" bemutatónk keretében ingyenesen kinyomtatjuk Önnek a kiállított nyomtatókon.  

A digitális fényképezés egyik nagy előnye ugyan, hogy a képek a monitoron is megtekinthetőek, ez viszont nem tudja helyettesíteni a fotók papíron való kézbevételét.

Közismert tény, hogy a legkedvezőbb áron digitális fotólaborban lehet előhívatni képeinket. Viszont lehet olyan alkalom, amikor minél rövidebb időn belül szükségünk lehet egy-egy jó minőségű fotónyomatra. Továbbá vannak olyan fotósok, akik szeretik a képeiket átszerkeszteni, átalakítani, és így a nyomtatást is önmaguk kívánják elvégezni.

Az ilyen alkalmakra ajánljuk az otthoni fotónyomtatás eszközeit.

 

Hőszublimációs fotónyomtatók:

A hőszublimációs nyomtatók által készített képek lenyűgöző minőségét maga a nyomtatási eljárás biztosítja. A 16 millió tökéletesen árnyalt szín rápárolog a papírra, így a fotók élethűen árnyaltak, és ez az a tulajdonság, amire a tintasugaras nyomtatók akármilyen felbontásúak is, nem képesek. Ellenállnak az UV fénynek, automatikusan lamináltak is, így védettek a környezeti hatásokkal szemben, mint például a napfény, a por, a pára vagy az elszíneződés.

 

 

Ezekhez a nyomtatókhoz nincs szükség számítógépre és képszerkesztő programokra, a digitális fényképezőgépek közvetlenül csatlakoztatóak nyomtatókhoz USB kábel segítségével. Egyes típusok Bluetooth adapterrel is rendelkeznek, és LCD monitoruknak köszönhetően a nyomtatás előtt a képek megtekinthetőek és kiválaszthatóak. Az elkészült képek teljesen kitöltik a papírt, azaz a keret nélküli nyomtatás is biztosított.

A hőszublimációs nyomtatók használata az egyik legegyszerűbb módja a gyors és kiváló minőségű papírképek otthoni nyomtatására.

 

Tintasugaras fotónyomtatók 10*15 képméretben

A hagyományos tintasugaras technológiát alkalmazó nyomtatók esetében is elérhetőek már az egyszerű kezelésű fotónyomtatók.

 

 

 

Ezek a készülékek rendelkeznek beépített memóriakártya olvasóval is, így még a fényképezőgép közvetlen csatlakoztatása sem szükséges. Egyes típusok esetében a képek még a nyomtatás előtt megtekinthetőek és kiválaszthatóak a nyomtató kis LCD monitorán. A nyomatók biztosítják a szegély nélküli nyomtatást, így nincs szükség további méretigazításra.

A nyomtatók rendelkeznek USB, IrDA, Bluetooth, PictBridge vagy Canon Bubble Jet Direct Print port csatlakozással. A felsorolt lehetőségek és kiépítések nyomtatónként változóak!

 

Tintasugaras fotónyomtatók A4-es, vagy akár A3-as képméretben

Amennyiben nagyobb méretben szeretné kinyomtatni képeit, erre is lehetőség van a hagyományos tintasugaras technológiát alkalmazó nyomtatók használatával.

 

 

 

Ezek a nyomtatók speciálisan fotók nyomtatására lettek kifejlesztve. Továbbfejlesztett mikrocsepp technológiát alkalmaznak, melynek köszönhetően a nyomtatófejbe integrált mikrofúvókák rendkívüli pontossággal, mindössze 2 picoliteres festékcseppeket lövellnek a papírra, ezzel igen magas felbontást és hibátlan, tökéletes nyomtatást biztosítva. A nyomtatók 5-8 különböző színű tintapatront használnak, amely megnöveli a fotónyomatok színmélységét és melegebbé teszi a színeket.

A nyomtatók rendelkeznek USB, IrDA, Bluetooth, FireWire, PictBridge vagy Canon Bubble Jet Direct Print port csatlakozással, így lehetőség nyílik számítógép nélküli közvetlen nyomtatásra is. A felsorolt lehetőségek és kiépítések nyomtatónként változóak!

A fenti nyomtatók használata a leggyorsabb módja a kiváló minőségű és nagyméretű papírképek otthoni nyomtatására!

 

Hozza el kedvenc képét és "Home Printing" bemutatónk keretében ingyenesen kinyomtatjuk Önnek a kiállított nyomtatókon.

 

További felvilágosításért, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:

FotoMarket ügyfélszolgálat és szaküzlet
1097. Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Lurdy-Ház bevásárlóközpont 1. emelet 169.
Telefon/fax: 215-1353, 215-0910
Mobil: 06-30-639-1000
Mobil: 06-30-639-1100
E-mail: ugyfelszolgalat@fotomarket.hu

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya 13 690 Ft Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya
Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle