Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

Négy új Nikon Coolpix modell

2009. augusztus 18. 16:50, kedd - Nikon Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Nikon Europe a kompakt digitális fényképezőgépeket tartalmazó COOLPIX termékcsalád új sorozatában, más modellek mellett, bejelentette a világ első olyan fényképezőgépét, amely beépített kivetítővel rendelkezik. Az innovatív sorozatban található egy multifunkciós OLED- érintőképernyővel rendelkező készülék, egy olyan kompakt gép, amelynek sebessége egy D-SLR* gépével vetekszik, valamint egy elegánsan stílusos, mégis egyszerűen használható, színes modell is.

Ön lehet akár a kütyük megszállottja, akár egy kompakt-rajongó – az új COOLPIX sorozat mindenkinek tartogat valamit. A COOLPIX S70-nek innovatív, 8,89 centiméteres multi-funkciós OLED- érintőkijelzője van, és képes HD videók rögzítésére. A COOLPIX S640 a COOLPIX család leggyorsabb gépe, amellyel soha nem fogja elszalasztani a kínálkozó lehetőségeket. A COOLPIX S570 a stílus bajnoka, amelyet arra terveztek, hogy egy kezdő fotós is kiváló képeket készíthessen vele. Mégis a COOLPIX S1000PJ az a gép, amelynél a Nikon egy igazi világújdonsággal változtatja meg a fényképek és videók megosztásának mai világát: ez a világ első olyan fényképezőgépe, amely beépített kivetítővel rendelkezik. Mind a négy új modell NIKKOR objektívvel rendelkezik, tartalmazza az EXPEED digitális képfeldolgozást, valamint legendás Nikon funkciókkal garantálja a lélegzetelállító képek készítését.

Nikon Coolpix S640
Nikon Coolpix S640 
 

Mark Pekelharing, a Nikon Europe B.V. fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Izgatottan várjuk az innovatív, új COOLPIX kollekció bemutatkozását, és úgy érezzük, hogy mindenkinek tudunk ajánlani egy kedvére való fényképezőgépet. A multi-funkciós érintőkijelzős és kivetítős megoldásaink bizonyára elkápráztatják majd a közönséget, ám végeredményben minden modellünk fejlett funkciókat kínál, Nikon minőségű képek készítésére képes, és méltó tagja a kiterjedt termékcsaládnak.”

* Az automatikus élességállítás sebessége a Nikon D40-éhez mérhető

COOLPIX S1000PJ – a világ első fényképezőgépe, amely beépített kivetítővel rendelkezik

A COOLPIX S1000PJ kompakt gép, de úttörő kialakítása révén egy integrált kivetítőt is tartalmaz. Igazi műszaki újítás ez, amely a fotográfiai ipar élvonalába emeli ezt a modellt. A kivetítő segítségével a felhasználók úgy oszthatják meg képeiket családjukkal és barátaikkal, ahogy korábban sosem, és ehhez nincs szükség kiegészítő eszközökre vagy arra, hogy sokan zsúfolódjanak a fényképezőgép monitora elé. A COOLPIX S1000PJ rendelkezik az Automatikus program választó móddal is, amelynek révén a gép automatikusan kiválasztja az adott helyzetnek leginkább megfelelő motívumprogramot, így a fotós egyetlen gombnyomással tökéletes képet készíthet. Ezen felül öt különféle funkció áll rendelkezésre a képek elmosódásának megakadályozására, az Intelligens portré rendszer pedig következetesen kiváló minőségű portrékat garantál. A COOLPIX S1000PJ, a maga 6,86 cm-es LCD-monitorával, a nagy látószögű, 5x NIKKOR zoom objektívvel és 12,1 megapixeles felbontásával teljesen új szintet képvisel a fényképek megosztásának területén.

Nikon Coolpix S1000PJ
Nikon Coolpix S1000PJ
 

COOLPIX S70 – innovatív Organic EL érintőképernyős technológia

Az innovatív, multi-funkciós érintőképernyővel ellátott, elegáns megjelenésű COOLPIX S70 tervezésekor a könnyű használhatóság volt a fő szempont. A kiváló minőségű, 8,89 cm-es érintőképernyőn többféleképpen megfoghatók, húzhatók és lapozhatók a fényképek. Ez az új, feljövőben lévő technológia első megvalósítása egy Nikon fényképezőgépben. A fényképezőgép funkciói között megtalálható az Érintéses kioldó is. Egyszerűen érintse meg a kép kívánt területét: a fényképezőgép automatikusan beállítja az élességet, és elkészíti a felvételt. A divatos, retró bőrhatású külső borítás mellett a kiváló minőségű OLED-monitor is tükrözi a modell remek teljesítményét. A 12,1 megapixeles felbontás, a nagy látószögű 5x zoom NIKKOR objektív, valamint az időjárási körülményektől függetlenül tisztán és jól látható kijelző garantálják az egyszerű használhatóságot.
Szintén a kiváló teljesítményt erősíti a minőségi HD videofelvételi funkció: a különleges pillanatokat videón is megragadhatja. Emellett a képek gyors és egyszerű „átlapozásának” lehetősége a COOLPIX S70 modellt ideális választássá teszi mindazok számára, akik a fotós technikai megoldások élvonala iránt érdeklődnek.

Nikon Coolpix S70
Nikon Coolpix S70
 

COOLPIX S640 – a világ leggyorsabb COOLPIX fényképezőgépe

A COOLPIX S640 a termékcsalád leggyorsabb gépe. Hihetetlenül gyors és ugyanilyen egyszerűen használható, így a megörökíteni kívánt pillanatok mostantól biztosan nem illanhatnak el. A kompakt piacon legrövidebbnek számító indítási idő** mellett a COOLPIX S640 az automatikus élességállítást is olyan gyorsan végzi, mint egy D-SLR***, ezért felhasználói egy pillanat alatt készíthetnek éles, tiszta képeket. Amíg más kompakt gépeknek hosszabb ideig tart az élesség beállítása, a COOLPIX S640 szinte azonnal fényképez, így ön azt örökítheti meg, amit abban a pillanatban lát. Ezen felül gyenge fényben is tiszta képeket fotózhat, és nem kell vakut használnia, köszönhetően a modell ISO 6400 funkciójának. A karcsú kialakítás és a különféle színváltozatok (fekete, fehér és ezüst) révén a COOLPIX S540 eleganciát és teljesítményt kínál. A 12 megapixeles felbontással, nagy látószögű 5x NIKKOR zoom objektívvel 6,86 centiméteres LCD-monitorral rendelkező fényképezőgép jó reagálású és megbízható – arról nem is beszélve, hogy sebessége páratlan a kompakt gépek piacán.

Nikon Coolpix S570
Nikon Coolpiox S570
 

COOLPIX S570 – elegáns egyszerűség a divat híveinek

Az elegánsan stílusos, egyszerű, új COOLPIX S570-nel még a kezdő fotósok is megörökíthetik a különleges pillanatokat. Ez a gép tökéletes választás bulikhoz, éjszakai szórakozáshoz, vakációhoz stb. Rendkívül könnyen használható: csak nyomja meg az exponálógombot, és a COOLPIX S570 a képen látható arcok távolsága, fényessége és pozíciója alapján automatikusan kiválasztja a megfelelő módot. A 6,86 cm-es LCD-monitorral, nagy látószögű 5x zoom NIKKOR objektívvel és teljes képméret esetén is ISO 3200 érzékenységgel rendelkező gép figyelemre méltó funkciókat kínál kedvező áron. A rózsaszín, vörös, kék, fekete és ezüst változattal is rendelkező COOLPIX S570 felbontása 12 megapixel, karcsú és elegáns kialakítással büszkélkedik, összességében egy praktikus, mégis divatos fényképezőgép. A COOLPIX S570 rendelkezik az Intelligens portré rendszerrel is, amely „vörös szőnyeges” mosolyú portrékat garantál vadonatúj Pislogásmentesítés funkciója révén. Ilyenkor a fényképezőgép automatikusan két képet készít egymás után, amikor a modell mosolyog, és közülük azt menti, amelyiken a szeme nyitva van. A sztárfotók készítését segíti elő a retusálás lehetősége is: a fotós „kisimíthatja” a portréalany arcát a beépített Bőrlágyítás funkcióval, amely eltünteti a bőr tökéletlenségeit.

** A 2009.július 10-én a 28mm-es optikával és rázkódáscsökkentéssel l rendelkező kompakt fényképezőgép között (a Nikon Coorporation kutatása alapján
*** Az automatikus élességállítás sebessége a Nikon D40-éhez mérhető

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle