Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. Új kompakt és nagyon könnyű kameraváz

2009. május 21. 12:41, csütörtök - Pentax Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A HOYA CORPORATION PENTAX [Imaging Systems Division] örömmel jelenti be a PENTAX K-7 cserélhető objektíves digitális tükörreflexes (SLR) fényképezőgépének piacra kerülését. A kompakt és nagyon könnyű kameraváz ellenére, ez az új modell a korszerű tulajdonságok és fotós-barát jellemzők egész sorát tartalmazza, többek közt – a rendkívüli megbízhatóság és kezelhetőség. Ezáltal lehetővé teszi a kiváló minőségű digitális SLR fényképezés élvezhetőségét.

A K-7 kamerát a PENTAX K digitális SLR fényképezőgép sorozat csúcs-modelljeként fejlesztették ki. A sorozat koncepciójának megfelelően nem csak a kiváló képminőséget garantálja, hanem kivételes egyszerűséggel kezelhető és kényelmesen működtethető, valamint elégedettséget okoz a fotósoknak a fotózás minden szintjén, még a haladó amatőröknek is. A PENTAX alaposan felmérte a digitális SLR fényképezés minden alapvető alkotóelemét és funkcióját, ezek többségét továbbfejlesztette, többek között a keresőt, a zárat, a sorozatfelvétel lehetőségeit, valamint az expozíciós és élességállítási (AF) rendszert. Ellenálló, kiváló minőségű fém vázzal látták el, ennek ellenére a K-7 kamera – hasonlóan a többi K-sorozatú modellekhez - rendkívül kompakt és funkcionális maradt, megnövelt hordhatósággal és manőverező képességgel. Továbbá, számos fotós-barát jellemzővel bővítették, beleértve a mozgóképek rögzítését, a kiváló dinamikus tartományt (HDR) és az automatikus horizont korrekciót. Mindezek a K-7 kamerát a digitális SLR fényképezés tökéletes eszközévé tették.

 

Pentax K-7

Fő jellemzők:

1. Ellenálló és funkcionális kameraváz, kisebb, mint a többi a saját kategóriájú modell


A K-7 kamerát erősnek és ellenállónak konstruálták, és a kameraváz kiváló keménységű saválló acél ötvözetből készült, míg a külső burkolata nagyon könnyű, de mégis ellenálló, magnézium-acél ötvözetből gyártották. A 77 kiváló speciális tömítésnek köszönhetően, a kamera ellenáll pornak, időjárásnak, hidegnek, megbízható működést biztosítva, még rendkívüli körülmények között is, akár -10°C hőmérsékletnél is. Másik újonnan kifejlesztett jellemzője a zár, ami 1/8000 s megvilágítási időt, valamint a rendkívüli tartóssága miatt mintegy 100 000 expozíciót képes biztosítani. Mindezen jellemzők ellenére, a K-7 a legkompaktabb és legfunkcionálisabb gépek egyike, a piacon lévő közép-kategóriába tartozó kamerák között, mert a PENTAX minden eddigi tapasztalatát és szakértelmét hozzáadta, amit a cég egésze a filmes SLR fényképezőgépek kifejlesztésénél, a legelső naptól fogva szerzett.

2. Optikai kereső, közel 100 %-os képfedéssel

A K-7 kamera üvegprizmás keresője, közel 100 %-os képfedést és kb. 90 %-os nagyítást kínál, hogy a lehető legjobb élességállítást és képkomponálást biztosítsa. Az új, Natural-Bright-Matte III mattüveg, manuális élességállításkor, még pontosabbá teszi a téma élességének a beállítását.

3. Rendkívül gyors sorozat-felvételi mód, kb. 5,2 képkocka/s képsebességgel

A K-7 kamera rendkívül gyors sorozat-felvételi módja, akár 40 felvételt is képes rögzíteni (JPEG formátumban), max. 5,2 képkocka/s sebességgel, lehetővé téve a fotósnak, hogy ne maradjon le az aktívan mozgó téma egyetlen fontos pillanatáról sem, illetve, hogy megörökítse a téma folyamatos megnyilvánulásait.

Pentax K-7

 

 4. Az új, DR II mechanizmus nem engedi a por lerakódását

A K-7 kamerát, új (DR [Dust Removal]) porvédő mechanizmussal látták le, ami ténylegesen és hatékonyan minimálisra csökkenti a por lerakódását, még az objektív cseréje után is, a pormentes kültéri beállításnak köszönhetően. A CMOS képalkotó elejére helyezett kis áteresztő képességű szűrő szuperszonikus sebességű eltolásával, mozgatásával, valamint pizeo-elektromos tag alkalmazásával, lerázza a port a kis áteresztő szűrőről, olyan hatékonyan, amennyire csak lehetséges, a többi mechanizmushoz hasonlóan. A K-7 rendkívüli por-riasztási rendszerrel is rendelkezik, és még exponálás előtt, ellenőrizheti a por lerakódását a szűrőre.

5. Kiváló minőségű képhűség

• Kb. 14,6 millió tényleges pixel biztosítja az élethű kép-reprodukciót
A K-7 kamera újonnan kifejlesztett, 23,4 mm x 15,6 mm méretű, CMOS képalkotóval készült, és rendkívül gyors, négycsatornás képadat leolvasást biztosít. A kb. 14,6 millió tényleges pixellel a képérzékelő a finoman részletezett, gradáció-gazdag képeket is képes reprodukálni. A digitális képzaj visszaszorítása nagymértékben megvalósul, mivel az érzékenység gond nélkül, ISO 100 értékről akár ISO 6400 értékre is növekedhet (egyedi funkció beállítással).

• Kiváló teljesítményű, rendkívül gyors PRIME II képalkotó
A K-7 kamera újonnan kifejlesztett PRIME (PENTAX Real Image Engine) II képalkotó berendezése, az eredeti PRIME továbbfejlesztett képalkotó változata. Az új képalkotó nagyobb adatfeldolgozási sebesség nyújt, és kiváló, gazdagabb gradációjú és pontosabb színhűségű képminőséget biztosít. Nagy sebességű mozgókép adatátvitelt is kínál.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle