Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Az ergnómiára összpontsít új SMX-C10 kameráival a Samsung

2009. május 05. 15:36, kedd - Samsung Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Samsung Electronics bemutatta ergonomikus tervezése miatt különösen szembetűnő, iparágvezető formavilággal rendelkező kompakt digitális videokameráját, az SMX-C10-et.  A lencse 25 fokos megdöntése még biztosabb tartást eredményez, mert sokkal kisebb terhelés esik a kamerát tartó kézre. Az egyedi design kiküszöböli a csukló fáradását, nagyon kényelmes tartást biztosítva a használónak. Az új SMX-C10-et stílusos Crystal Design jellemzi, ami azt jelenti, hogy a készülék mélyfekete színében egy másik szín is megjelenik áttűnéssel, kristályos külsőt kölcsönözve így a kamerának. Ezt a színvilágot a vállalat elsőként a HD televízióinál mutatta be.

Ergonómia és biztos rögzítés

Az SMX-C10 ideális a folyamatosan úton levőknek, mivel a figyelemreméltó tízszeres optikai zoom mellet Hyper Image Stabilization funkcióval is rendelkezik a homályos felvételek elkerülése érdekében. További jellegzetessége a 230,000 pixeles, 2.7’ képátmérőjű forgatható LCD képernyő, mellyel a felvételek könnyedén szerkeszthetők és visszanézhetők. Hasonlóan a full-HD HMX-R10-hez, az új SMX-C10-ben is a 25 fokban megdöntött Samsung Active Angle lencse található, mely az egyedi design miatt nagyon kényelmes tartást biztosít, enyhítve a csukló és könyök igénybevételét.

Samsung C10

“Az SMX-C10 egy valóban egyedi kamera” - mondta Sang Ryong Kim, a Samsung Kamera Üzletág Csoportvezetője. “ A tetszetős Crystal Design-on és az ultra-kompakt, ergonomikus és stílusos megjelenésen kívül ez a kamera számos továbbfejlesztett, mégis könnyen kezelhető adottsággal rendelkezik, arra ösztönözve a fogyasztókat, hogy a filmezést mindennapi digitális életstílusuk részévé tegyék.”
 
Hosszú fimezés

Az SMX-C10 egyetlen töltéssel - az akkumulátor tekintélyes élettartamának köszönhetően - 2 óra 40 perces felvételi időt biztosít.  A kamera mindemellett magában foglalja a Samsung intelli-studionak nevezett play-edit-share programját. A beépített intelli-studio program segítségével a kamerát USB-n keresztül a számítógépre csatlakoztatva a felvételeket azonnal szerkeszthetjük és lejátszhatjuk bármilyen szoftver installálása nélkül.

Közösségi portálokhoz

Az intelli-studió ezen kívül lehetővé teszi a felvételek videó megosztó weboldalakra történő feltöltését is. Az SMX-C10-en közvetlenül elérhető egy érintéssel a feltöltés gomb, valamint közvetlen kapcsolattal rendelkezik a YouTube™ oldalával,  csökkentve ezáltal a felvételek feltöltéshez szükséges lépések számát.
Ezen kívül lehetőség van a videók szerkesztésére, vágására a kamerában.

Samsung C10

Gyorsított felvétel és animált nézőkép

A Samsung tovább fokozza a videofelvétel készítés élményét több egyedi megoldással, mint például a gyorsított felvételkészítés, animált nézőkép és a sokféle töltési lehetőség.

A gyorsított felvétel készítésénél beállíthatjuk előre, hogy a kamera 1, 3, 5, 10, 15 vagy akár 30 másodpercenként készítsen egy felvételt. Ez a funkció különösen hasznos, ha hosszan tartó folyamatokat szeretnénk felgyorsítva megörökíteni, mint például egy város életét vagy a felhők lassú mozgását.

Az animált nézőkép funkcióval a használó egyszerűen kereshet videókat a kamerán. Minden egyes video nézőképként jelenik meg az LCD kijelzőn, rálépve a megtekinteni kívánt videóra egy rövid bejátszást kapunk. Az SMX-C10 mindemellett sokféleképpen tölthető: az akkumulátor akár adapterrel, akár USB-n keresztül a számítógépre csatlakoztatva feltölthető.

Az SMX-C10 júniustól kapható Magyarországon.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle