Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Kiemelt híreink
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
2014. február 23. 17:18, vasárnap - FotoMarket

Rádiót hallgatni jó! Legyen az komoly-, metál vagy könnyűzene, hírek, kabaré, rádiójáték vagy kívánságműsor. Keresse meg most az Önhöz legközelebb álló stílust és válogasson kedvére a Muse rádiói közül.

Az ergnómiára összpontsít új SMX-C10 kameráival a Samsung

2009. május 05. 15:36, kedd - Samsung Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Samsung Electronics bemutatta ergonomikus tervezése miatt különösen szembetűnő, iparágvezető formavilággal rendelkező kompakt digitális videokameráját, az SMX-C10-et.  A lencse 25 fokos megdöntése még biztosabb tartást eredményez, mert sokkal kisebb terhelés esik a kamerát tartó kézre. Az egyedi design kiküszöböli a csukló fáradását, nagyon kényelmes tartást biztosítva a használónak. Az új SMX-C10-et stílusos Crystal Design jellemzi, ami azt jelenti, hogy a készülék mélyfekete színében egy másik szín is megjelenik áttűnéssel, kristályos külsőt kölcsönözve így a kamerának. Ezt a színvilágot a vállalat elsőként a HD televízióinál mutatta be.

Ergonómia és biztos rögzítés

Az SMX-C10 ideális a folyamatosan úton levőknek, mivel a figyelemreméltó tízszeres optikai zoom mellet Hyper Image Stabilization funkcióval is rendelkezik a homályos felvételek elkerülése érdekében. További jellegzetessége a 230,000 pixeles, 2.7’ képátmérőjű forgatható LCD képernyő, mellyel a felvételek könnyedén szerkeszthetők és visszanézhetők. Hasonlóan a full-HD HMX-R10-hez, az új SMX-C10-ben is a 25 fokban megdöntött Samsung Active Angle lencse található, mely az egyedi design miatt nagyon kényelmes tartást biztosít, enyhítve a csukló és könyök igénybevételét.

Samsung C10

“Az SMX-C10 egy valóban egyedi kamera” - mondta Sang Ryong Kim, a Samsung Kamera Üzletág Csoportvezetője. “ A tetszetős Crystal Design-on és az ultra-kompakt, ergonomikus és stílusos megjelenésen kívül ez a kamera számos továbbfejlesztett, mégis könnyen kezelhető adottsággal rendelkezik, arra ösztönözve a fogyasztókat, hogy a filmezést mindennapi digitális életstílusuk részévé tegyék.”
 
Hosszú fimezés

Az SMX-C10 egyetlen töltéssel - az akkumulátor tekintélyes élettartamának köszönhetően - 2 óra 40 perces felvételi időt biztosít.  A kamera mindemellett magában foglalja a Samsung intelli-studionak nevezett play-edit-share programját. A beépített intelli-studio program segítségével a kamerát USB-n keresztül a számítógépre csatlakoztatva a felvételeket azonnal szerkeszthetjük és lejátszhatjuk bármilyen szoftver installálása nélkül.

Közösségi portálokhoz

Az intelli-studió ezen kívül lehetővé teszi a felvételek videó megosztó weboldalakra történő feltöltését is. Az SMX-C10-en közvetlenül elérhető egy érintéssel a feltöltés gomb, valamint közvetlen kapcsolattal rendelkezik a YouTube™ oldalával,  csökkentve ezáltal a felvételek feltöltéshez szükséges lépések számát.
Ezen kívül lehetőség van a videók szerkesztésére, vágására a kamerában.

Samsung C10

Gyorsított felvétel és animált nézőkép

A Samsung tovább fokozza a videofelvétel készítés élményét több egyedi megoldással, mint például a gyorsított felvételkészítés, animált nézőkép és a sokféle töltési lehetőség.

A gyorsított felvétel készítésénél beállíthatjuk előre, hogy a kamera 1, 3, 5, 10, 15 vagy akár 30 másodpercenként készítsen egy felvételt. Ez a funkció különösen hasznos, ha hosszan tartó folyamatokat szeretnénk felgyorsítva megörökíteni, mint például egy város életét vagy a felhők lassú mozgását.

Az animált nézőkép funkcióval a használó egyszerűen kereshet videókat a kamerán. Minden egyes video nézőképként jelenik meg az LCD kijelzőn, rálépve a megtekinteni kívánt videóra egy rövid bejátszást kapunk. Az SMX-C10 mindemellett sokféleképpen tölthető: az akkumulátor akár adapterrel, akár USB-n keresztül a számítógépre csatlakoztatva feltölthető.

Az SMX-C10 júniustól kapható Magyarországon.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya 13 690 Ft Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya
Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle