Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. Képek a világ végéről - Canon PowerShot D10

2009. április 20. 16:15, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A vízálló, ütésálló, ellenálló PowerShot D10 aktív szabadtéri tevékenység közben is lehetővé teszi a minőségi 12,1 MP-es képkészítést. A fényképezőgép nem foglalja le a kezét, ugyanakkor tartozékok széles körével áll rendelkezésre.
 
Képkészítés szinte bárhol

A PowerShot D10 számos szabadtéri foglalatosságnál használható a sziklamászástól a búvárkodásig. 10 m-ig vízálló, 1,22 m-ig bírja a kemény felületre ejtést, -10 C fokig működőképes °C, és teljesen porvédett.

Canon PowerShot D10
Canon PowerShot D10

 
12,1 MP


A 12,1 megapixeles felbontás jóvoltából vághatja vagy nagyíthatja képeit, mialatt azok megőrzik minden részletüket.

3-szoros zoom optikai képstabilizátorral

A Canon 3-szoros optkai zoomobjektívj optikai képstabilizátorral : ez védi a képeket a fényképezőgép rázkódásának hatásától (ez különösen fontos a sok mozgással járó tevékenységeknél).

Lenyűgöző képek még egyszerűbben

A Smart Auto mód témafelismerő technológia segítségével határozza meg a téma fényerejét, kontrasztját, távolságát és az általános színárnyalatot A fényképezőgép ezután kiválasztja a 18 elérhető mód közül a jelenethez legjobban illő beállításokat, Önnek pedig csak a képre kell koncentrálnia.

DIGIC 4

A Canon DIGIC 4 processzor gyors működést, kiváló képminőséget és színvisszaadást biztosít a felhasználónak. A fejlett zajcsökkentés részletgazdag, tiszta képeket produkál még magas ISO-érzékenységgel fényképezve is.

Canon PowerShot D10

 

Extra világos LCD

A normál fényerő kétszeresét nyújtó 2,5” PureColor LCD II bármilyen körülmények közt megkönnyíti a kompozíciót és a kép ellenőrzését A képernyőt 2 mm-es plexiüveg védi a karcolásoktól és az ujjlenyomatoktól.

Nincs több elmosódás

A Mozgásérzékelő technológia számos fejlett eszközzel támogatja a fényképezőgép és a téma mozgásának összehangolását, a mozgás sebességével arányosan. Ezután automatikusan kiválasztja a helyzetnek megfelelő optimális ISO-érzékenységet.

Arcfelismerés technológia

Az egy képen akár 35 arcot is felismerő arcfelismerés technológia a legfontosabb beállítások vezérlésével optimális eredményt ér el természetes hatású bőrszínárnyalatokkal. A Pislogásérzékelő jóvoltából nincs több rosszkor elkapott kép, az Arcra induló önkioldó pedig akkor lép működésbe, ha új arc jelenik meg a keretben. Ez megkönnyíti a csoportképkészítést.

Az aktív élet tartozékai

Két kiegészítő szíjkészlet (egy vállra-nyakra fűzhető és egy karabinerzáras) segíti a felhasználót, hogy a keze szabadon maradjon, a fényképezőgép viszont kéznél legyen. A PowerShot D10 megjelenését színes előlapkészlettel szabhatja ízlésének megfelelőre.*

Többféle képkészítési mód

A számos képkészítési és különleges téma mód (köztük a víz alatti, hó és tengerpart mód) bármilyen körülmények között azonnali hozzáférést jelent a megfelelő beállításokhoz.

Videó mód

Egészítse ki a fényképeket szórakoztató, VGA minőségű videoklipekkel.

*Az opcionális szíjak nem víz alatti használatra készültek.

Funkciók:

Canon PowerShot D10• Víz-, ütés-, por- és fagyálló
• 12,1 MP
• 3-szoros zoom optikai képstabilizátorral
• Témafelsimerő technológia
• DIGIC 4
• 2,5" PureColor LCD II
• Mozgásérzékelő technológia
• Arcfelsimerés technológia
• Opcionális testre rögzíthető szíjak és előlapkészlet*
• Többféle képkészítési mód

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle