Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Kiállítási minőségű fotónyomatok létrehozásához

2009. április 03. 12:09, péntek - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A PIXMA Pro9500 Mark II sokoldalú, 10 pigment alapú tintát alkalmazó nyomtató, amely kiváló minőségű, hosszú élettartamú, A3+ vagy 14” széles méretű nyomatokat készít.

Fotónyomatok igény szerint

A kiváló színpontosság és nagy színtér létrehozásához a PIXMA Pro9500 Mark II egy 10 színenként cserélhető pigmenttintából álló rendszert használ, amely tartalmaz matt fekete és fotó fekete tintákat is, így patroncsere nélkül lehet fényes és matt nyomathordozókra is nyomtatni.

Canon PIXMA Pro9500 Mark II
Canon PIXMA Pro9500 Mark II

 

Megfelelő nyomathordozó minden képhez

Az értékesíthető fotók létrehozásánál fontos szempont a megfelelő nyomathordozó kiválasztása. A potenciális haszon maximalizálása érdekében a PIXMA Pro9500 Mark II a legtöbb Canon és más gyártmányú nyomathordozóra nyomtat. Fantasztikus minőségű képek nyomtathatók a Canon magas fényű nyomathordozóira is fémes vagy differenciál hatások nélkül; de használhatók a Canon félfényes és matt fotópapírjai, valamint a művészi hatású nyomathordozói is.

A PIXMA Pro9500 Mark II támogatja az ICC profilokat a speciális nyomathordozókhoz. Ilyen a Baryta, a vászon, és a többi művészi hatású nyomathordozó olyan vezető gyártóktól, mint a Canson, Hahnemühle, Innova, Moab, Somerset, Crane, PCM és Pictorico. További rugalmasságot jelent, hogy felhasználói ICC profilok is létrehozhatók a Canon Colour Management Tool Pro 2 szoftverével, egyes X-Rite spektrofotóméterekkel.

A csatornánként 16 bites nyomtatás 276 milliárd szín használatát teszi lehetővé, ezzel fantasztikus árnyalatok jeleníthetők meg a színes és a monokróm nyomatokon is. A külön monokróm tinták csökkentik az elszíneződés kialakulásának lehetőségét, és lehetővé teszik az egyenletesebb és simább semleges és szürkeárnyalatos tónusok megjelenítését.

A PIXMA Pro9500 Mark II új funkciója a Környezeti fény korrekció, amely a Canon Kyuanos technológiáját használja . A felhasználó kiválaszthatja, hogy milyen megvilágításban lesz bemutatva a kinyomtatni kívánt fotó; ezután a nyomtató a nyomat színeit automatikusan úgy módosítja, hogy az eredmény a fotós elvárásainak a lehető legjobban megfeleljen.
Hosszú élettartamú nyomatok

A nyomat élettartama alapvető fontosságú a bemutatása vagy értékesítése folyamán. A PIXMA Pro9500 Mark II a Canon LUCIA pigment alapú tintáit használja, amelyeket kifejezetten a hosszú, több generáción átívelő élettartamú fotók nyomtatásához fejlesztettek ki.

Gyakorlott fotósok számára készült

A professzionális fotósok közvetlenül integrálhatják a PIXMA Pro9500 Mark II nyomtatót a munkafolyamatba a Canon Easy-PhotoPrint Pro beépülő modul segítségével, amely lehetővé teszi a közvetlen nyomtatást az Adobe Photoshop programból, és a mellékelt Adobe Photoshop Elements szoftverből . A Canon EOS felhasználók a beépülő modullal közvetlenül nyomtathatnak RAW fájlokat a Canon Digital Photo Professional szoftverből.

A PIXMA Pro9500 Mark II egy professzionális fotós munkamennyiségét képes ellátni. Masszív felépítése révén – merev, 1,6 mm vastag acélvázra épült – nagy munkaterhelést képes elviselni, és megbízható, egyenletesen jó minőséget produkál.

„A PIXMA Pro9500 Mark II olyan fotósoknak készült, akik komolyan foglalkoznak fotóik kiállításával és értékesítésével. A nyomtatási eredmények még fényes nyomathordozókon is kiválóak.” - mondta Rainer Fuehres, a Canon Consumer Imaging, Europe vezetője.

Canon PIXMA Pro9500 Mark II

 

Főbb jellemzők:

• A3+ és 14” széles formátumú professzionális tintasugaras nyomtató
• 10 színenként cserélhető tintapatron
• Lucia pigment alapú tinták a hosszú élettartam eléréséhez
• Kiváló minőség fényes nyomathordozókon is
• Szembeszökően jó minőségű semleges monokróm nyomatok
• Archív nyomatok művészi hatású papírokra
• Mellékelt Adobe Photoshop Elements szoftver és Canon Easy-PhotoPrint Pro beépülő modul
• Csatornánként 16 bites fotónyomtatás
• Környezeti fény korrekció funkció
• Más gyártmányú nyomathordozók támogatása
• Egyenesutas papíradagolási lehetőség max. 1,2mm vastagságig
• DVD/CD közvetlen nyomtatás

További információk:

A PIXMA Pro9500 Mark II nyomtatóhoz a következő szoftverek vannak mellékelve:

• Canon Easy-PhotoPrint Pro – beépülő modul az Adobe Photoshop CS/CS2/CS3/CS4/Elements 6.0 és Canon Digital Photo Professional 2.1 vagy újabb programokhoz, amellyel a PIXMA Pro integrálható a képalkotási munkafolyamatba.

A főbb jellemzők:

• RAW képnyomtatás (a Canon Digital Photo Professional és Adobe Photoshop Elements 6.0 programból)
• Közvetlen hozzáférés az ICC színprofilokhoz
• Monokróm mód, színes képadatok nyomtatása fekete-fehérben, gazdag árnyalatokban és elszíneződés nélkül
• Környezeti fény korrekció funkció, amely különböző fényviszonyok között is megfelelő színleképzést biztosít (csak Windows Vista rendszer esetén)
• Adobe Photoshop Elements 6.0 – nagy teljesítményű, könnyen kezelhető fotószerkesztő szoftver, amellyel a nem Canon EOS D-SLR fényképezőgépekkel készült RAW képek konvertálhatók és nyomtathatók ki.
• Canon Colour Management Tool Pro  – felhasználói ICC profilok létrehozása bizonyos X-Rite spektrofotométerekkel
• Canon Easy-PhotoPrint EX – teljesen integrált, felhasználóbarát szoftver fotónyomtatáshoz és kreatív projektekhez, például naptárak és fotóalbumok nyomtatásához
• CD-LabelPrint – közvetlen nyomtatás nyomtatható felületű CD és DVD lemezekre.

Kompatibilitás

A PIXMA Pro9500 Mark II nyomtató kompatibilis a Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 és Mac OS X 10.3.9 - 10.5 operációs rendszerekkel.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle