Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a me...
2016. március 11. 15:27, péntek - hama.blog.hu

Az addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér mondást azok biztosan nem szeretik, akik iPhone-t vagy iPadot használnak; ezeknek a készülékeknek a belső memóriáját ugyanis nem lehet memóriakártyával bővíteni. Szerencsére azért van gyors megoldás arra az esetre, ha fogyóban a szabad kapacitás!

 

Egyszerű témakeresés és exponálás - Canon PowerShot A1100 IS

2009. március 23. 17:50, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az egyszerűen kezelhető PowerShot A1100 IS készülék témaérzékelés, arcérzékelés és mozgásérzékelés funkciója optimális beállításokat és színvonalas végeredményt biztosít. Válasszon témát és exponáljon máris.
 
12,1 megapixel

A 12,1 MP-es érzékelővel bármilyen jelenetet hihetetlen pontossággal rögzíthet (nyomtatás A2-es méretig, képkivágás a kívánt kompozíció megalkotása végett, a nagy méretű nyomatoknál is maradéktalan pontosság).

Canon PowerShot A1100 IS
 
Canon PowerShot A1100 IS

 

4-szeres optikai zoom optikai képstabilizáló rendszerrel

A 4-szeres optikai zoom számos kompozíciós lehetőséget tesz lehetővé. A Canon optikai képstabilizáló technológiája ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így a teljes zoomtartományban éles kép jön létre.

Kiváló képek egyszerűen

Az intelligens automata mód témaérzékelő technológia segítségével határozza meg a képtéma fényerejét, kontrasztját, távolságát és az általános színárnyalatot. A fényképezőgép ezután az optimális beállítások eléréséhez kiválasztja a legmegfelelőbb téma módot a 18 lehetőség közül. Az egyszerű üzemmód biztosítja a fényképezőgép megfelelő használatát: kikapcsolja a képkészítéshez közvetlenül nem kellő gombok működését.

Arcérzékelő technológia


Az egy képen akár 35 arcot is felismerő, az élességet, az expozíciót, a vakubeállításokat és a fehéregyensúlyt beállító arcérzékelő technológiák optimális eredményt érnek el természetes hatású bőrszínárnyalatokkal. Az arckiválasztás és -követés lehetővé teszi egy arc kiválasztását és fő témaként való követését a tömegben. Az arcra reagáló önkioldó akkor lép működésbe, ha új arc jelenik meg a gépen. Ez megkönnyíti a csoportképkészítést.

Canon PowerShot A1100 IS

Mozgásérzékelő technológia

A mozgásérzékelő technológia számos fejlett eszközzel támogatja a fényképezőgép és a képtárgy mozgásának összehangolását, a mozgás sebességével arányosan. Ezután automatikusan kiválasztja a helyzetnek megfelelő optimális ISO-érzékenységet.

Automatikus vörösszem-korrekció

Az arcérzékelés technológia pontosan érzékeli, majd eltávolítja a vakuhasználatból eredő vörösszemhatást. Ez automatikusan vagy manuálisan is beállítható.

DIGIC 4 feldolgozás

A Canon DIGIC 4 processzor reaktív működést, kiváló képminőséget és színvisszaadást biztosít a felhasználónak. A fejlett zajcsökkentés részletgazdag, tiszta képeket produkál még magas ISO-érzékenységgel fényképezve is.

2,5" LCD-kijelző optikai keresővel

Az élénk, 2,5” LCD-n egyszerűen megoldható a képek és videofelvételek megtekintése. Válasszon, hogy az LCD vagy az optikai kereső (OVF) segítségével készíti el a kompozíciót.

Kompakt kivitel 3 színben


A kompakt, hordozható PowerShot A1100 IS készülék hordozható, használata egyszerű, és három mutatós színben kapható: kék, rózsaszín vagy ezüst

VGA videók


Egyetlen gomb megnyomásával egyenletes, 30 kép/mp sebességű, VGA minőségű videoklipeket rögzíthet. A speciális Long Play lehetőséggel a memóriakártyán a megszokotthoz képest feleakkora helyet használhat fel.

Funkciók:

Canon PowerShot A1100 IS• 12,1 MP
• 4-szeres optikai zoom
• Intelligens automata és egyszerű mód témaérzékelő technológiával
• Arcérzékelő AF/AE/FE/WB, valamint Arc kiválasztása és követése funkció
• Mozgásérzékelő technológia
• Automatikus vörösszem-korrekció
• DIGIC 4
• 2,5" LCD-kijelző optikai keresővel
• Kompakt kivitel 3 színben
• VGA videók 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle