Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Zsebretehető, nagy-látószögű szuper zoom - Canon SX200IS

2009. március 09. 15:39, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A nagy-látószögű, 28 mm-es objektívvel és 12-szeres zoommal rendelkező kompakt PowerShot SX200 IS lenyűgöző részletességgel rögzíti a tájakat és távoli témákat. További izgalmas funkciók: intelligens automata mód, HD videofelvételkészítés.
 
28 mm-es, nagy-látószögű 12-szeres optikai zoom

A hatékony, kompakt 12-szeres nagy-látószögű (28 mm-es) optikai zoom segítségével a témából még több fér a képre. A Canon lencse-eltolásos optikai képstabilizáló technológiája ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így a teljes zoomtartományban éles kép jön létre.

12,1 megapixel

A 12,1 MP-es érzékelővel bármilyen jelenetet élénken, nagy pontossággal rögzíthet (nyomtatás A2-es méretig, képvágás a kívánt kompozíció megalkotása végett, a nagy méretű nyomatoknál is maradéktalan pontosság).

Canon PowerShot SX200 IS
 
Canon PowerShot SX200 IS

 

Kompakt kivitel három színben

Az utazásnál is jól használható kompakt PowerShot SX200 IS gép lapos alumínium házát élmény megfogni. A klasszikus színválasztékban fekete, kék és és vörös változat szerepel.

Gyors DIGIC 4 feldolgozás

A Canon DIGIC 4 processzor kiemelkedő feldolgozási sebességet, azonnali működést, kiváló képminőséget és színvisszaadást biztosít a felhasználónak. A fejlett zajcsökkentés részletgazdag, tisztább képeket produkál még magas ISO-érzékenységgel fényképezve is.

Témaérzékelő technológia a könnyed használat jegyében


Az intelligens automata módban működő fényképezőgép témaérzékelő technológia segítségével határozza meg a képtéma fényerejét, kontrasztját, távolságát és az általános színárnyalatot, és megválasztja az ennek megfelelő optimális beállításokat. Az egyszerű mód minden gombot kikapcsol a vakut kivéve, és a képkészítés megkönnyítése érdekében csökkenti a képernyőn látható ikonok számát.

Képelmosódás elleni védelem

A PowerShot SX200 IS mozgásérzékelő technológiával küzd az elmosódás ellen. Az intelligens automata és az egyszerű móddal együtt járó funkció számos technológiával hangolja össze a fényképezőgép és a képtéma mozgását. Ezután automatikusan kiválasztja a helyzetnek megfelelő optimális ISO-érzékenységet. A Szervo AF észleli a mozgó tárgyakat, hogy biztosítsa a fókuszban maradásukat.

Canon PowerShot SX200 IS

Kézi vezérlési mód

A kézi vezérlés mód a gyakorlott felhasználók kísérletezését segíti a főbb beállítások terén (rekesznyílás, záridő stb.).

Arcfelismerő technológia

Az egy képen akár 35 arcot is felismerő, az élességet, az expozíciót, a vakubeállításokat és a fehéregyensúlyt beállító arcfelismerő technológia optimális eredményt ér el természetes hatású bőrszínárnyalatokkal. Az arckiválasztás és -követés lehetővé teszi egy arc kiválasztását és fő témaként való megjelölését a képen. Az arcra reagáló önkioldó megkönnyíti a csoportképek készítését, mert csak akkor old ki, amikor új arc jelenik meg a képen.

3,0" LCD

A nagy méretű, fényes 3,0” LCD segítségével könnyen megkomponálhatja, áttekintheti és megoszthatja fényképeit illetve videofelvételeit.

HD videók és HDMI-kimenet

A mutatós állóképek mellé készítsen HD videókat (720p, 30 kép/mp), és ossza meg őket a HDTV-készülék beépített HDMI-csatlakozóján keresztül.

Funkciók:

Canon PowerShot SX200 IS28 mm-es, nagy-látószögű 12-szeres optikai zoom
12,1 MP
Kompakt kivitel három színben
Gyors DIGIC 4 feldolgozás
Intelligens automata működés Témafelismerő technológiával
Mozgásérzékelő technológia
Arcfelismerő technológia
3,0" LCD
HD videók és HDMI-csatlakozás
Kézi vezérlési mód 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle