Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Ragyogó, kiváló minőségű fotók - Olympus SP-590

2009. február 17. 15:17, kedd - Olympus Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az SP sorozat egy ultrazoom legenda, és az új SP-590UZ modellel az Olympus ismét tovább javította kompetenciáját a zoomok területén: a beépített 26x-os ultrazoomnak köszönhetően az SP-590UZ elől szinte lehetetlen kitérni. A Kettős képstabilizáció segít az életlenség elkerülésében a 26x-os optikai zoom használata esetén is, míg a Továbbfejlesztett arcfelismerő technológia segítségével a fényképezőgép akár 16 arc felismerésére is képes, amelyekhez beállítja az optimális élességet és expozíciót. Az alkotási szabadsághoz a fényképezőgép nagy, 10 fps sebességű sorozatfelvételi lehetőséget és P/A/S/M expozíció-vezérlési üzemmódot is kínál. A nagyfelbontású multimédiás interfésznek (HDMI™) köszönhetően, nagyfelbontású televízión megjelenítve borotvaéles képekben gyönyörködhet.

Nagy teljesítmény és sokoldalúság

Akár beltérben, akár kint a szabadban vagy nyaralás alkalmával, az SP-590UZ minden szempontból ideális fényképezőgép a környezet megörökítésére anélkül, hogy terjedelmes felszerelést kellene magunkkal cipelnünk. Egyedülálló azt a képességét tekintve, hogy nagy fényerejű, 26x-os nagylátószögű optikai zoom objektívjének (35 mm-es megfelelője 26-676 mm) köszönhetően képes nagy távolságra elhelyezkedő témák megörökítésre. A versenypálya mellett egyszerűen készíthetőek impresszív közeli felvételek a győzelmüket ünneplőkről – akár a tribünről is. A nagy látószög lehetővé teszi a fotósok számára, hogy az esemény nagyobb részletét örökítsék meg egyetlen fotón. Opcionális TCON-17 telekonverter és CLA-11 adaptergyűrű használatával az SP-590UZ páratlan nagyításra képes, egészen 1149 mm-ig*. Ehhez társul az 5x-ös digitális zoom és az összességében rendkívüli zoom átfogás 130x-os vagy 3380 mm*.

Olympus SP-590
 
Olympus SP-590

 

Az SP-590UZ hírneve azonban nem csak zoom teljesítményének tulajdonítható. A sebességet igénylő felhasználók számára az SP-590UZ nagy felvételi sebességet tartogat: az akár 10 fps** lehetővé teszi a „célfotó” elkészítését! A makró fotósok igazán értékelni fogják a modell Szuper Makró üzemmódját, mellyel részletes közeli felvételek készíthetőek mindössze 1 cm távolságról.

Ragyogó, kiváló minőségű fotók

A 12 megapixeles SP-590UZ a funkciók széles választékával javítja a képi eredményt – és a fotózás egész élményét. A Kettős képstabilizáló kompenzálja a fénykép bemozdulását, így a lehető legjobb képélességet eredményezi tele állásban és a fókusztávolság végén is. Mindemellett a Továbbfejlesztett arcfelismerő technológia felismeri a fotóalanyok arcát a tökéletes élesség és expozíció eléréséhez, míg az Árnyékkompenzáló technológia gondoskodik a kép optimális kontrasztjáról. Multi-expozíció üzemmódban két kép egymásra fotózásával egy összetett fotó készíthető. A Retusáló üzemmód automatikusan kisimítja a fotóalanyok bőrének megjelenését, így az arcok bőrtónusai egyenletesebbek és élettel teltek lesznek.

Tökéletes egyensúlyban az egyszerű kezelhetőség és az alkotási szabadság

Az automatikus üzemmód egyszerűsége és kényelme, valamint a 18 felvételi program mellett az SP-590UZ teljesen manuális vezérlési lehetőséget is nyújt a maximális rugalmasság eléréséhez. A P/A/S/M felvételi módok azok számára előny, akik kreativitásuknak kívánnak szabad utat adni. A Beállítás előnézet funkció segítségével a fotósoknak lehetőségük van bizonyos beállítások hatásának előnézetére az LCD-kijelzőn a tényleges felvétel elkészítése előtt. Számos opció létezik továbbá a tökéletes megvilágítás eléréshez: a beépített vakun kívül az SP-590UZ alkalmas az Olympus FL-50R és FL-36R vezeték nélküli vakuk távvezérlésére – így teljesen új lehetőségeket tár fel.

A 39 nyelvű menü szinte mindenkinek könnyen kezelhetővé teszi a készüléket. A dioptriakorrekció annyit jelent, hogy a szemüveget viselő felhasználók is kényelmesen használhatják a keresőt. A fotók xD Picture Card vagy – a mellékelt tartozék segítségével – microSD Card memóriakártyán tárolhatóak.

Főbb jellemzők:

Olympus SP-590• A legnagyobb teljesítményű optikai zoom kompakt méretben: 26x-os nagylátószögű optikai zoom (26-676 mm*) - a nagyon közeli felvételektől a lenyűgöző tájképekig, digitális zoom használatával 130x-os zoom teljesítmény
• A kettős (mechanikus és digitális) képstabilizáló rendszernek köszönhetően elkerülhető a fényképezőgép bemozdulása és az ezáltal okozott életlenség
• Nem mulaszt el egyetlen pillanatot sem a nagysebességű sorozatfelvétel** (10fps) funkcióval.
• P/A/S/M expozíció-vezérlési üzemmódok a kreativitás szabadságáért.
• High-Definition Multimedia Interface (HDMI™) technológia lehetővé teszi a képek nagy felbontásban történő megtekintését HDMI kompatibilis HD TV-ken.
• 12 megapixel a poszterméretű nyomtatáshoz
• A továbbfejlesztett Arcfelismerő Technológia akár 16 személy arcának felismerésére, élességének és expozíciójának tökéletes beállítására alkalmas. Az Árnyékkompenzáló technológiával kombinálva a kép egyéb területein is javítja az expozíciót
• A 6,9 cm/2,7" átmérőjű HyperCrystal II LCD kijelző ragyogó napsütésben is jól látható és extrém szögekből is kitűnő az előnézet (230000 képpont)
• Beépített vaku és vezeték nélküli vakuvezérlés közvetlenül a fényképezőgép vázról
• Őrizze meg emlékeit hanggal rögzített filmfelvételeken (30fps VGA felbontásban).
• xD-Picture Card és microSD Card kompatibilis

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle