Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínála...
2014. február 23. 15:21, vasárnap - Perfact Kiadó

A Perfact Kiadó fotóskönyvei ezentúl elérhetőek webshopunkban és üzleteink polcain is.

Ragyogó, kiváló minőségű fotók - Olympus SP-590

2009. február 17. 15:17, kedd - Olympus Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az SP sorozat egy ultrazoom legenda, és az új SP-590UZ modellel az Olympus ismét tovább javította kompetenciáját a zoomok területén: a beépített 26x-os ultrazoomnak köszönhetően az SP-590UZ elől szinte lehetetlen kitérni. A Kettős képstabilizáció segít az életlenség elkerülésében a 26x-os optikai zoom használata esetén is, míg a Továbbfejlesztett arcfelismerő technológia segítségével a fényképezőgép akár 16 arc felismerésére is képes, amelyekhez beállítja az optimális élességet és expozíciót. Az alkotási szabadsághoz a fényképezőgép nagy, 10 fps sebességű sorozatfelvételi lehetőséget és P/A/S/M expozíció-vezérlési üzemmódot is kínál. A nagyfelbontású multimédiás interfésznek (HDMI™) köszönhetően, nagyfelbontású televízión megjelenítve borotvaéles képekben gyönyörködhet.

Nagy teljesítmény és sokoldalúság

Akár beltérben, akár kint a szabadban vagy nyaralás alkalmával, az SP-590UZ minden szempontból ideális fényképezőgép a környezet megörökítésére anélkül, hogy terjedelmes felszerelést kellene magunkkal cipelnünk. Egyedülálló azt a képességét tekintve, hogy nagy fényerejű, 26x-os nagylátószögű optikai zoom objektívjének (35 mm-es megfelelője 26-676 mm) köszönhetően képes nagy távolságra elhelyezkedő témák megörökítésre. A versenypálya mellett egyszerűen készíthetőek impresszív közeli felvételek a győzelmüket ünneplőkről – akár a tribünről is. A nagy látószög lehetővé teszi a fotósok számára, hogy az esemény nagyobb részletét örökítsék meg egyetlen fotón. Opcionális TCON-17 telekonverter és CLA-11 adaptergyűrű használatával az SP-590UZ páratlan nagyításra képes, egészen 1149 mm-ig*. Ehhez társul az 5x-ös digitális zoom és az összességében rendkívüli zoom átfogás 130x-os vagy 3380 mm*.

Olympus SP-590
 
Olympus SP-590

 

Az SP-590UZ hírneve azonban nem csak zoom teljesítményének tulajdonítható. A sebességet igénylő felhasználók számára az SP-590UZ nagy felvételi sebességet tartogat: az akár 10 fps** lehetővé teszi a „célfotó” elkészítését! A makró fotósok igazán értékelni fogják a modell Szuper Makró üzemmódját, mellyel részletes közeli felvételek készíthetőek mindössze 1 cm távolságról.

Ragyogó, kiváló minőségű fotók

A 12 megapixeles SP-590UZ a funkciók széles választékával javítja a képi eredményt – és a fotózás egész élményét. A Kettős képstabilizáló kompenzálja a fénykép bemozdulását, így a lehető legjobb képélességet eredményezi tele állásban és a fókusztávolság végén is. Mindemellett a Továbbfejlesztett arcfelismerő technológia felismeri a fotóalanyok arcát a tökéletes élesség és expozíció eléréséhez, míg az Árnyékkompenzáló technológia gondoskodik a kép optimális kontrasztjáról. Multi-expozíció üzemmódban két kép egymásra fotózásával egy összetett fotó készíthető. A Retusáló üzemmód automatikusan kisimítja a fotóalanyok bőrének megjelenését, így az arcok bőrtónusai egyenletesebbek és élettel teltek lesznek.

Tökéletes egyensúlyban az egyszerű kezelhetőség és az alkotási szabadság

Az automatikus üzemmód egyszerűsége és kényelme, valamint a 18 felvételi program mellett az SP-590UZ teljesen manuális vezérlési lehetőséget is nyújt a maximális rugalmasság eléréséhez. A P/A/S/M felvételi módok azok számára előny, akik kreativitásuknak kívánnak szabad utat adni. A Beállítás előnézet funkció segítségével a fotósoknak lehetőségük van bizonyos beállítások hatásának előnézetére az LCD-kijelzőn a tényleges felvétel elkészítése előtt. Számos opció létezik továbbá a tökéletes megvilágítás eléréshez: a beépített vakun kívül az SP-590UZ alkalmas az Olympus FL-50R és FL-36R vezeték nélküli vakuk távvezérlésére – így teljesen új lehetőségeket tár fel.

A 39 nyelvű menü szinte mindenkinek könnyen kezelhetővé teszi a készüléket. A dioptriakorrekció annyit jelent, hogy a szemüveget viselő felhasználók is kényelmesen használhatják a keresőt. A fotók xD Picture Card vagy – a mellékelt tartozék segítségével – microSD Card memóriakártyán tárolhatóak.

Főbb jellemzők:

Olympus SP-590• A legnagyobb teljesítményű optikai zoom kompakt méretben: 26x-os nagylátószögű optikai zoom (26-676 mm*) - a nagyon közeli felvételektől a lenyűgöző tájképekig, digitális zoom használatával 130x-os zoom teljesítmény
• A kettős (mechanikus és digitális) képstabilizáló rendszernek köszönhetően elkerülhető a fényképezőgép bemozdulása és az ezáltal okozott életlenség
• Nem mulaszt el egyetlen pillanatot sem a nagysebességű sorozatfelvétel** (10fps) funkcióval.
• P/A/S/M expozíció-vezérlési üzemmódok a kreativitás szabadságáért.
• High-Definition Multimedia Interface (HDMI™) technológia lehetővé teszi a képek nagy felbontásban történő megtekintését HDMI kompatibilis HD TV-ken.
• 12 megapixel a poszterméretű nyomtatáshoz
• A továbbfejlesztett Arcfelismerő Technológia akár 16 személy arcának felismerésére, élességének és expozíciójának tökéletes beállítására alkalmas. Az Árnyékkompenzáló technológiával kombinálva a kép egyéb területein is javítja az expozíciót
• A 6,9 cm/2,7" átmérőjű HyperCrystal II LCD kijelző ragyogó napsütésben is jól látható és extrém szögekből is kitűnő az előnézet (230000 képpont)
• Beépített vaku és vezeték nélküli vakuvezérlés közvetlenül a fényképezőgép vázról
• Őrizze meg emlékeit hanggal rögzített filmfelvételeken (30fps VGA felbontásban).
• xD-Picture Card és microSD Card kompatibilis

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle