Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Kreatív felhasználók számára - Canon MP-630

2009. január 28. 09:31, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Prémium kategóriás, multifunkciós készülék 1 pikoliteres cseppmérettel és 9600dpi* felbontással a kiemelkedő minőségű fényképek és dokumentumok nyomtatásához. Fejlett nyomathordozó kezelési szolgáltatásokkal van felszerelve a digitális fényképek készítői, a kreatív és az igényes otthoni felhasználók számára.

Fotó- és dokumentumnyomtatás

A PIXMA MP630 prémium kategóriás FINE nyomtatófeje az 1 pikoliteres cseppmérettel és a 9600dpi* felbontással csodálatos, fotólabor minőségű képeket készít mindössze 20 másodperc* alatt, egy 10x15-ös keret nélküli kép esetén. Az 1 pikoliteres tintacseppek, az új festék-alapú színenként cserélhető tintákkal – köztük egy fotó-fekete tintapatronnal – finomabb színátmeneteket, nagy kontrasztot és egyedülálló részletességet képesek megjeleníteni nyomatainkon.

A ChromaLife100+ rendszer** a PIXMA MP630, az eredeti Canon tinták és kiválasztott eredeti Canon fotópapírok kombinációja. A három különleges összetevő összjátéka mutatós és időtálló fényképnyomatokat eredményez.

Nyomtasson szöveges dokumentumokat színesben vagy fekete-fehérben, egy külön fekete pigmenttintával az éles, pontos szövegképért.

Canon MP-630
 
Canon MP-630

 

Színenként cserélhető tintapatronok

A minőség és a hatékonyság hátterében az öt színenként cserélhető tintatartályos rendszer áll: ha egy tartály kifogy, egyszerűen cserélje ki.

Egyszerű használat

A magasabb felbontású, 6,2 cm-es színes TFT-kijelzővel élvezettel végignézhetőek a fotók számítógép nélkül is. A felhasználó megtekintheti, kiválaszthatja, szerkesztheti és nyomtathatja a képeket – a könnyen kezelhető görgetőkerék használatával. A közvetlen nyomtatás is lehetséges közvetlenül memóriakártyáról vagy PictBridge-kompatibilis digitális kameráról vagy hordozható kameráról. A Gyorsindítás funkció másodpercek alatt lehetővé teszi a készülék használatát.

Fejlett nyomathordozó kezelés

Szabja személyre nyomtatható CD és DVD lemezeit! A CD-LabelPrint szoftver használatával saját szöveggel és képekkel láthatja el a nyomtatható felületű CD/DVD korongjait. Az automatikus kétoldalas nyomtatás használatával takarékoskodhat a papírral, mert ezzel a beállítással a készülék automatikusan mindkét oldalra nyomtat, miközben a két papírtálca lehetővé teszi sima és fotópapír egyidejű betöltését a nyomtatáshoz.

Canon MP-630

 

Lapolvasás

A 4800 dpi optikai felbontás kiváló színes beolvasási minőséget ad, és lehetőségünk van eredetijeinket közvetlenül a személyi számítógépre, e-mailbe vagy PDF-formátumba is beolvasni. Az egyszerű használat garantált az ötletes MP Navigator EX szoftver használatával, ugyanakkor az Auto Scan Mode felgyorsítja a folyamatot azáltal, hogy kiválasztja a beolvasott dokumentum vagy fotó típusára épülő beállításokat. További rugalmasságot kínál a memóriakártyára vagy USB-kártyára történő beolvasás lehetősége, így a felhasználók egyszerűen magukkal vihetik és tárolhatják a beolvasott képeket.

Funkciók:

• Nyomtatás, másolás és lapolvasás
• 9600x2400dpi, 1pl fotólabor minőségű nyomatok*
• 10x15 cm-es szegély nélküli fotók kb. 20 másodperc alatt*
• 5 színenként cserélhető tintapatron
• 6,2 cm-es színes TFT-kijelző Easy-Scroll Vezérlőtárcsával
• 4800dpi szkenner
• Beolvasás memóriakártyára és USB-kártyára
• DVD/CD nyomtatás
• Auto duplex 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya 13 690 Ft Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya
Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle