Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

Rögzítsen memóriakártyára - Canon FS100

2008. december 30. 12:33, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A stílusos és kényelmes FS100 egy kompakt videokamera, mely közvetlenül memóriakártyákra készít felvételeket, ezzel egyszerűsítve a felvett anyag megosztását és a világhálóra való feltöltését. A 45-szörös bővített zoommal közelebb kerülhet az eseményhez.

 

Canon FS100

 

Elegáns és lapos kialakítású

Az FS100 egy ultrakompakt, kis súlyú videokamera, melyet bárhová elvihet. SD- vagy SDHC-memóriakártyákra rögzít, ezzel megszünteti a terjedelmes adathordozók (pl. szalagok) használatának szükségességét. Rendkívül elegáns – éppolyan jól néz ki, mint a filmek, melyeket készít vele.

Memóriakártyás felvétel

A memóriakártyákra való közvetlen felvétellel az FS100 leegyszerűsíti a filmek megosztását: adja a kártyákat barátainak vagy a videó számítógépre való átviteléhez tegye be a kártyát egy kompatibilis kártyaolvasóba. A kártyaméretek folyamatosan nőnek, így az FS100 kapacitása a technológia fejlődésével párhuzamosan egyre nő.

45-szörös bővített zoomobjektív

Rögzítsen minden részletet még olyan távoli eseményeken is mint pl. futballmeccs vagy koncert a 45-szörös speciális zoomobjektívvel. Az eredeti Canon videoobjektív és a nagy teljesítményű DIGIC DV II feldolgozás együttese hihetetlenül nagy hatótávolságot biztosít.

Kompromisszummentes minőség

Az FS100 megapixeles CCD-je remek filmeket rögzít, és mint minden más Canon videokamerában, a nagy felbontású, valódi szélesképernyős formátumú 16:9 felvevőrendszer szédítő, panorámaszerű videót készít amely tökéletesen megfelel a szélesképernyős TV-n való megtekintéshez.

Jól hangzik

Csatlakoztasson külső mikrofont, hogy jobban kézben tarthassa a hangrögzítést – kísérletezzen egy nagyszerű filmhang létrehozásán.

 

 

Canon FS100

 

Energiát takarít meg

A flash memóriának köszönhetően az FS100 hihetetlenül energiatakarékos videokamera: a mellékelt akkumulátorral akár 3 órán keresztül lehetővé teszi a felvételkészítést. Hosszabb idejű használat esetén az intelligens lítium-ion akkumulátor percnyi pontossággal jelzi ki a megmaradt felvételi időt – ezzel biztosítva, hogy váratlanul soha nem merüljön le az akkumulátor.

Állóképkészítés

Az FS100 egyben jó minőségű digitális fényképezőgépként is használható számos kiegészítő funkcióval, pl. automatikus expozíciósorozat készítése, folyamatos felvételkészítés és hisztogramkijelzés. A DIGIC DV II úgy rögzíti a színeket, hogy azok gyönyörűen jelennek meg a nyomtatott fényképeken.

Nagy sebességű átvitel

Az USB 2.0 nagysebességű csatlakozóhoz csak egyetlen kábel szükséges filmjei és fényképei számítógépre való átviteléhez.

Megkönnyíti a DVD-készítést


A DW-100 – a Canon önálló DVD-írója – az FS100 tökéletes partnere. A videók egy gombnyomásra közvetlenül a lemezre íródnak. A lemezek kompatibilisek az ismert othoni DVD-lejátszókkal.

Teljes készlet: mellékelt szoftver

Canon FS100Pixela ImageMixertm 3 SE lehetővé teszi videoklipjei rendezését, lejátszását és szerkesztését, majd más fájlformátumokba konvertálja azokat. A szoftver DVD-készítési funkciókat is kínál, ez a felvett anyag megosztásának egy másik egyszerű módja.

Funkciók:

• Stílusos, hordozható videokamera
• SD/SDHC-memóriakártyára való rögzítés
• 45-szörös bővített zoomobjektív
• Megapixeles CCD, DIGIC DV II és valódi szélesképernyős formátum
• Mikrofonbemenet
• Energiatakarékos
• Fényképkészítés
• Nagysebességű USB 2.0
• Egyszerű DVD-készítés a DW-100 használatával
• Mellékelt szoftver 

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya 13 690 Ft Silicon Power CF 32GB 400x memóriakártya
Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle