Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Strapabíró, kompakt váz - Panasonic SDR-SW20

2008. szeptember 19. 15:20, péntek - Panasonic Magyarország
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az SDR-SW20 modell egyszerre rendelkezik vízzárással ellátott, strapabíró, kompakt vázzal, amely öt láb (kb. 1,6 m) mélységig akár tengervízben is használhatóvá teszi, ütésvédelemmel, amely akár 4 láb (kb. 1,3 m) magasságból történő leejtése esetén is megvédi, és porvédő kialakítással, amely kizárja a levegőben található, meghibásodást okozó porszemeket. Mivel kialakítása megóvja a víztől, portól és ütéstől, a SW20 sokoldalú kamkorder, amely a legkülönbözőbb időjárási körülmények és környezeti viszonyok között is jól használható.

Az SW20 SD vagy SDHC memóriakártyára rögzít, amely szintén hozzájárul kompakt kialakításhoz, és kibővített felvételi kapacitást tesz lehetővé. Egy 16 GB-os SDHC memóriakártyával akár 13 óra 20 percnyi felvétel készíthető. 

Panasonic SDR-SW20
 
Panasonic SDR-SW20

 

További  funkciói:

• Világidő (World Time) - Utazók számára hasznos, hogy ezzel a funkcióval könnyen átállítható az óra az időzónák átlépésekor, illetve hazatéréskor. Egyszerűen kiválasztjuk a az utazási célpontot a kijelzőn megjelenő térképen, és a kamera automatikusan átáll a megfelelő időzónára. Két különböző helyszín - például az otthon és az úticél - ideje is beállítható, így a felhasználó egyetlen gombnyomással válthat az időzónák között.

Panasonic SDR-SW20• 0,6 mp-es gyorsindítás (Quick Start) - Az LCD kinyitásától számított mindössze 0,6 mp alatt megkezdi a felvétel készítését, így könnyebb lesz a váratlanul előálló, különleges pillanatokat rögzíteni.

• Készítsen DVD-lemezt egyetlen gombnyomással (One-Touch Ease) - Ez az új funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felvételeit minden nehézség nélkül DVD-lemezre mentse. Kapcsolja össze a kamerát USB-kábellel egy VW-BN1 típusú hordozható külső DVD-íróval (külön megvásárolható), és egyetlen gomb lenyomásával átmásolhatja videofelvételeit az SDHC/SD memóriakártyáról DVD-lemezre (DVD-RAM/-RW/-R/-R DL).
 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle